Urenlang turen en rondstruinen op Funda: we kunnen onszelf er iedere dag mee vermaken. Maar hoe leuk is het om het huis van een bekende influencer op Funda te spotten? Influencer Elise Boers zette onlangs haar droomhuis te koop op Funda – en daar willen wij natuurlijk even binnengluren.

Elise Boers

Een beetje YouTube-liefhebber kent Elise Boers uiteraard van haar wekelijkse vlogs. De influencer en YouTuber is moeder van een schattige tweeling, Wolf en Luca, en legt samen met lover Wouter Peelen haar leven in Amsterdam vast op beeld. Behalve de schattige kids en de jaloersmakende kledingkast van Elise is er nog iets waar wij van kunnen wegdromen: haar huis.

Elise woont samen met haar little family in een bizar mooi huis middenin de Pijp in Amsterdam. In de video’s van Elise is dit huis regelmatig te zien, aangezien ze samen met Wouter er alles aan heeft gedaan om er een droomplekje van te maken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Elise Boers (@eliseboers)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Elise Boers (@eliseboers)

Huis op Funda

Een marmeren keuken, visgraat vloer, gigantische tuin, zonnig balkon, vier slaapkamers, drie badkamers én een uitzicht over de gracht: het huis van Elise en Wouter is een droom. En ondanks dat het stel een droomplek heeft, lijkt het erop dat er een verhuizing op de planning staat. Het huis staat namelijk te koop op Funda. En zoals je verwacht hangt hier een behoorlijk prijskaartje aan.

Zie je jezelf al wonen op deze prachtlocatie? Dan moet je flink in de buidel tasten. Dit huis middenin de Pijp staat namelijk voor een bedrag van 1.7 miljoen euro op FundaSay what?!

Verhuizing

We horen je denken: waarom zou je in hemelsnaam zo’n locatie verlaten? Over de reden van de verhuizing heeft Elise nog niets losgelaten. Wel liet ze onlangs in haar video’s weten dat ze altijd al droomt van een leven op Ibiza. Elise, Wout en de twins vertoeven toevallig op dit moment een maand lang op het Spaanse eiland. Misschien om op zoek te gaan naar een nieuwe woning? Time will tell..

Lees ook: Maak kennis met Wouter Peelen: de knapste papa van Nederland