Oh Danny… Wij vallen weer even in het katzwijm als we terugdenken aan de knappe Danny Zuko (Travolta) in het wereldberoemde kunstwerk ‘Grease’. Nu, vele jaren later, ziet de 67-jarige John er nog altijd goed uit. In 2000 kreeg hij met zijn (overleden) vrouw Kelly Preston een dochter, Ella Blue, en het meisje heeft zowel de looks van haar vader als moeder geërfd.

In haar vaders voetsporen

De eerste acteerklussen voor de 21-jarige Ella komen langzamerhand binnen. Samen met haar vader speelde ze al in The Life and Death of John Gotti en Old Dogs. Ze leed voorheen een vrij anoniem leventje, maar zal binnenkort, net als haar pa, toch ook weer te zien zijn op het grote witte doek. Nog leuker: vader en dochter gaan samen in de film Poison Rose spelen. Family goals!!


Ups & downs

Helaas heeft de familie Travolta ook verdriet gekend. Een dag in het bijzonder, John’s en Ella’s leven, omschreef hij als de ergste uit zijn leven: de dag waarop zijn 16-jarige zoon Jett stierf. Jett was autistisch en stierf na een hersenbloeding op vakantie in de Bahama’s in 2009.

Met twee beroemde ouders zou je denken dat Ella zich nergens zorgen om hoeft te maken en alles aan komt waaien. Niets is minder waar. In een eerder interview lieten Kelly en John weten dat ze niet wilden dat hun kinderen te verwend zouden worden. Daarom heeft Ella Blue gewoon hard moeten werken om haar eigen zakcentje te verdienen. Good job parents!

Life lessons

“Wanneer ik vragen heb, proberen mijn moeder en vader me het beste advies te geven en dat is fantastisch… Ik hou ervan dat het in de familie zit!” vertelde ze enthousiast. Maar helaas zal haar moeder Kelly nooit de kans krijgen om te zien of haar dochter ooit Hollywood zal veroveren. Toen haar moeder overleed, schreef Ella een prachtige huldebrenging voor haar. Wat vind jij? Lijkt ze een beetje op John op meer op haar moeder Kelly?

Lees ook: Dit is Eve Jobs, de dochter van Apple legende Steve Jobs.