Afgelopen maandag deelde Eloise van Oranje leuk nieuws op haar Instagram-account. Ze komt namelijk voor een nieuwe uitdaging te staan waar ze heel erg veel zin in heeft. De Gravin wordt een van de nieuwe ambassadeurs van een wel heel erg bekend merk.

eloise van oranje deelt leuk nieuws ambassadeur L'Oréal Paris
Bron: @eloisevanoranje

Eloise van Oranje

Het kan bijna niet zo zijn dat je deze bloedmooie Gravin niet kent. Eloise is lid van de koninklijke familie, ze is namelijk de oudste dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien. Hoewel ze dus al de naam bekendheid draagt door de koninklijke familie, heeft ze hier zelf ook erg hard voor gewerkt. Eloise staat namelijk bekend onder de term ‘Gravinfluencer’. Ze is een heuse media bekendheid geworden en heeft inmiddels vele volgers op haar socialmediakanalen. Ze is met name actief op Instagram en TikTok waar ze haar volgers een kijkje geeft in haar leven. Ze was dan ook het eerste lid van de familie dat een openbaar Instagram-account had. Afgelopen maandag deelde de Gravin heel leuk nieuws met haar volgers via Instagram. Ze wordt namelijk een van de nieuwe ambassadeurs van een bekend merk.

Ambassadeur van L’Oréal Paris

Gisteren deelde Eloise ‘amazing news’ zoals ze het zelf beschreef. Ze plaatste een onwijs mooie foto op haar Instagram-account en daarmee maakte ze bekent dat ze een van de nieuwe ambassadeurs van het merk LÓréal Paris is. “Bij deze wil ik delen dat ik een van de nieuwe ambassadeurs van @lorealparis ben! zo veel zin om bij dit bedrijf te komen”, aldus de Gravin via haar Instagram. Een van haar dromen is werkelijkheid geworden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ELOISE (@eloisevanoranje)

De foto die ze op haar Instagram-feed plaatste deelde de Gravin ook nog in haar Story. “Ik ben heel erg trots en blij om dit nieuws te mogen delen. Ik heb nu weer helemaal nieuwe energie voor Instagram dit jaar :).” Ze vraagt haar volgers wat hun van dit nieuws vinden en kennelijk zijn ze net zo trots en blij als Eloise zelf is. Even later plaatst ze namelijk nog een Story op haar Instagram waar ze iedereen wilt bedanken voor de lieve reacties. You go girl!

eloise van oranje leuk nieuws
Bron: @eloisevanoranje