De dagen worden kouder en killer waardoor we allemaal stuk voor stuk bleker lijken. Oplossing? Je haren een tintje lichter verven. En dat is precies waar Eloise van Oranje voor ging. De gravinfluencer bracht een bezoekje aan de kapper en besloot niet alleen voor lichter, maar ook korter te gaan.

Eloise van Oranje verft haren blond
Bron: @eloisevanoranje

Nieuwe coupe

Gisteren besloot Eloise van Oranje een bezoekje aan de kapper te brengen en kwam thuis met een volledig ander kapsel! De schaar is er in geweest en de lokken zijn een stukje blonder. En wat staat dat goed! Eloise is enorm blij met het resultaat. “Je bent geweldig!”, schrijft ze bij de foto, waarin ze de kapper heeft getagd.

Bron: @eloisevanoranje

Royal

Koninklijk of niet, de 20-jarige Eloise is bovenal gewoon een student die in Amsterdam woont. Dat ze de bekendheid aan het begin lastig vond, gaf ze ook toe in de podcast Dunc & Co. “Iedere keer als iemand naar me keek, dacht ik: ‘herken je me of niet?”

Ze is inmiddels de bekendheid wel gewend, maar ze blijft het bijzonder vinden dat alles wat ze doet wordt opgemerkt. “Er wordt gelet op de kleinste dingen en alles wordt veel groter gemaakt dan het is.”