EMIDJ-ster Kelly Heruer deelde gisteren een boodschap op haar Instagram. Ze liet in een video weten dat ze stopt met het online posten van haar zoontje Bodie. In de video legde ze uit waarom.

EMIDJ-ster Kelly
Bron: @kellyheruer

Nare berichten

Kelly liet in een video weten dat ze in het verleden een aantal nare berichten heeft gekregen over haar zoontje. Ze twijfelde in het verleden al om te stoppen met herkenbaar foto’s delen van hem, maar nu laat ze weten er echt klaar mee te zijn. “Ik heb besloten om Bodie niet meer herkenbaar op social media te plaatsen. Ik heb in het verleden al een aantal nare berichten gekregen en nu weer. En als je toch je logische verstand gaat gebruiken, dan weet je dat het internet vol zit met internetgekken”, vertelde Kelly in haar video.

“Over mij wat zeggen interesseert me echt niet, maar recentelijk is ook wat uitgekomen waarin mensen mijn kind er gaan bij gaan betrekken. En misschien was dat wel de druppel over de emmer die ik nodig had.”

Negativiteit

Nu ze een groter bereik heeft op social media na haar deelname aan EMIDJ, heeft ze meer te maken met negativiteit en pesterijen, en daar wilt ze haar zoontje niet bij betrekken. “Nu mijn account groter word en ik er minder grip op heb wie er allemaal op zit, vind ik het geen veilige omgeving meer. Ik vind dat de keuze aan hem is later of hij zelf op social media wil. En als hij dat wil, dat ik hem daar veilig in kan begeleiden, in hoeverre ik dat kan.” Kelly en Jethro zullen het ouderschap nog wel delen op hun socials, maar dan met een bedekt gezichtje van hun zoontje.

Hieronder kan je de volledige video van Kelly zien.