Dat Game of Thrones actrice Emilia Clarke stijl heeft, konden we al zien aan haar prachtige looks op de rode loper. Maar dat ze ook een goede smaak heeft in huizen wordt snel duidelijk wanneer je ziet waar ze heeft gewoond. We snappen niet dat ze deze parel onlangs heeft ingeruild voor een ander huis…


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht dat is gedeeld door @emilia_clarke

Emilia Clarke

De Engelse Emilia Clarke (34) is voornamelijk bekend van haar rol als Daenerys in Game of Thrones. Zelfs als je de serie nog nooit hebt gezien (hoe dan?), speelt Emilia een van de bekendste personages. Daenerys staat namelijk bekend om haar prachtige uiterlijk en haar iconische gevlochten witte haar. Je zou haast vergeten dat Emilia van zichzelf brunette is! Ondertussen heeft ze al in 62 afleveringen gespeeld.

Miljoenenpand

Dat Emilia goed geld heeft verdiend met GoT en de rollen waar ze daarna in aanmerking voor kwam, is wel te zien. Ook aan het prijskaartje trouwens: ze verkocht het pand voor wel $4.4 miljoen eind vorig jaar! De woning heeft dan ook een oppervlakte van meer dan 250 vierkante meter en staat in een buurt waar je minimaal een miljoen voor een huis moet neertellen. Het huis in Venice, Los Angeles, heeft een moderne maar gezellige sfeer met heel veel glas, beton en hout.

Tada!

We houden je niet langer in spanning: zo ziet de plek er uit. Wat een droom… Een prachtig privé-zwembad, een enorme boekenkast en hal en een immens grote keuken mét keukeneiland – Emilia got it all! En dan hebben we het alleen nog maar over de begane grond gehad. Met een zwevende trap ga je namelijk naar de eerste verdieping, waar een inloopkast, twee slaapkamers en een grote regendouche te vinden zijn.

@Neue Focus/Douglas Elman
@Neue Focus/Douglas Elman
huis emilia clarke fem fem
@Neue Focus/Douglas Elman
@Neue Focus/Douglas Elman
@Neue Focus/Douglas Elman
@Neue Focus/Douglas Elman
@Neue Focus/Douglas Elman

Lees ook: In dit miljoenenhuis groeiden de zusjes Bella en Gigi Hadid op