We maken ons er allemaal schuldig aan: je favoriete serie bingewatchen binnen één week. Maar dan komt de stress, wat gaan we nu kijken? We moeten namelijk nog wel even wachten op een nieuw seizoen van onze favoriete serie Emily in Paris. Wat nu?! Wij helpen je uit de brand. Deze series zijn zeker wat voor jou!

Emily in Paris fan? Dan zijn deze series zeker wat voor jou

Wat Emily in Paris zo leuk maar ook direct heel gevaarlijk maakt, is dat het korte afleveringen zijn en nog niet veel seizoenen heeft. Afleveringen duren maar 20 minuten, waardoor je er al snel “nog even eentje” kijkt. Voor je het weet is de serie helemaal uit en heb je niets meer om te kijken. Dan zijn deze series zeker wat voor jou.

Atlanta – Disney+

We leren in de serie Alfred Miles en zijn neef Earn kennen. Ze wonen in Atlanta om door de breken als jonge rappers. In de serie zien we de twee struggelen met onderwerpen als: ouderschap, relaties, armoede en racisme. Neef Earn heeft namelijk naast het managen van de carrière van zijn neef Alfred, een druk bestaan als vader. Hij brengt veel tijd door met zijn beste vriendin die tevens moeder is van zijn dochtertje. Ondanks alle drama, bevat de serie ook een goede dosis aan humor.

Only Murders in the Building – Disney+

Deze serie, met in de hoofdrol Selena Gomez, gaat over drie hoofdpersonages die allemaal een obsessie hebben voor misdaad. Ze wonen in hetzelfde gebouw en als hier dan een moord plaatsvindt, zoeken zij dit tot op de bodem uit. Ze lossen het op in hun eigen podcast en komen achter allerlei geheimen die al die tijd in hun flatgebouw verborgen zijn gehouden.

Fleabag – Prime Video

Deze serie bevat vooral voor comedy. Het gaat over een vrouw uit Londen die bekend staat onder de naam ‘Fleabag‘. De vrouw zit in een proces van rouw, aangezien ze haar moeder en haar vriendin is verloren. Hierbij vraagt ze van niemand hulp. Haar leven is dan ook niet gemakkelijk door verschillende worstelingen met haar vrienden, familie en relatie. Net zoals Emily in Paris, veel humor maar ook veel struggles.

Younger – Videoland

Alleenstaande moeder Liza zit er helemaal doorheen na haar scheiding. Ook haar zoektocht naar een nieuwe baan zit haar niet mee. Wanneer ze tijdens een avondje stappen wordt verward met iemand van 26 (mind you, ze is 40), maakt ze hier dan ook goed gebruik van. Ze besluit vanaf nu wederom als twintiger door het leven te gaan, maar hier heeft ze wel hulp bij nodig van haar bffMake over time!

Sky Rojo – Netflix

Als je een beetje fan bent van dark humor  is dit dé serie voor jou. Het is een Spaanstalig serie waarbij drie prostituees op de vlucht slaan. Ze slaan op de vlucht na een aanval op hun pooier Romeo. Gina, Coral en Wendy, de drie meiden, worden achtervolgd door de handlangers van Romeo. Net zoals Emily in Paris zijn het korte afleveringen.

The Good Place – Netflix

Eleanor Shellstrop is erg egoïstisch en beland door een ‘fout’ in de hemel in plaats van in de hel. Eleanor geniet volop van haar tijd in de zonnige en vrolijke hemel, maar toch voelt ze zich ook schuldig. Ze realiseert zich al snel dat ze eigenlijk geen plekje verdient in de hemel. Toch wil ze hier graag blijven en er zit dan ook niks anders op dan een beter mens te worden.

Lees ook: Deze nieuwe films en series verschijnen op Netflix in januari