Ben je in the mood voor een serie à la Emily in Paris of Sex and the City? Goed nieuwswant de makers van deze twee fantastische series hebben een nieuw pareltje gemaakt. De nieuwe Netflix-hit Uncoupled is een nieuwkomer en belooft net zo bingewaardig als zijn voorgangers te zijn.

Uncoupled Netflix-hit
Bron: Netflix

Romantische dramaserie

Waar we ons bij Emily in Paris in het romantische liefdesleven in Parijs wanen, kunnen we bij Sex and the City wegzijmelen bij alle liefdesperikelen in New York. Er gaat niets boven het bruisende liefdesleven in een big city en daar weten de makers van deze programma’s alles van. Het is dan ook niet gek dat de serie Uncoupled ook over de liefde gaat én zich afspeelt in The Big Apple.

Toch is er een twist aan deze nieuwe serie. Uncoupled gaat namelijk een keer niet over de liefdesperikelen tussen een man en vrouw, deze serie is namelijk gebaseerd op de gayscene in New York. En daar worden we blij van.

Uncoupled

De serie Uncoupled draait om het leven van Michael Lawson, gespeeld door Neil Patrick Harris. Michael is een succesvolle makelaar in New York met een goede carrière, fijne familie, leuke vrienden en een relatie met lover Colin. Maar je raadt het al, dat sprookje komt ten einde. Colin besluit plotseling zijn biezen te pakken en laat Michael alleen achter. Van de ene op de andere dag is Michael zijn grote liefde kwijt en is hij plotseling een single man in New York.

Een heartbreaking verhaal hoef je niet te verwachten, want Michael besluit à la Carrie Bradshaw in SATC op zoek te gaan naar de liefde in New York. En als we de trailer mogen geloven, wordt dit een verslavend leuke zoektocht om te kijken.

Alleen al van de trailer worden we enorm excited, maar we moeten nog heel even geduld hebben. Uncoupled verschijnt namelijk op vrijdag 29 juli pas op Netflix. Wij gaan deze Netflix-serie sowieso bingen!

Lees ook: Zoveel kost het om een jaar als Emily in Paris te leven