Het is al een tijdje geleden dat Emma Heesters en Wesley Hoedt uit elkaar zijn. Er gingen geruchten rond dat Wesley vreemd zou gaan. Kort daarna maakte Emma via Instagram bekend dat ze een punt achter de relatie heeft gezet. Maar wat fans opvalt, is dat hij vorige week bij haar optreden aanwezig was. Zullen de twee stiekem nog bij elkaar zijn?

emma heesters wesley hoedt

Emma Heesters en Wesley Hoedt

De twee leerden elkaar kennen via Instagram. Wesley stuurde Emma een berichtje, daar ging zij op in en zo raakten ze aan de praat. Helaas is het stel na drie jaar uit elkaar. Dat maakte Emma twee maanden geleden bekend via Instagram. “Mijn hart is gebroken, maar ik zal de mooie tijden met Wesley absoluut niet vergeten. We hebben samen zoveel moois meegemaakt”, schreef ze in de caption. Maarre, de twee zijn volgens gossips weer bij elkaar.

Samen gespot

Ondanks dat Emma bekend heeft gemaakt dat ze een punt achter de relatie heeft gezet, hebben mensen twijfels over de breuk. Volgens roddelkanaal @juicechannel_ is Wesley vorige week, op Hemelvaartsdag, gespot bij een optreden van de zangeres. “Emma had met Hemelvaartsdag een optreden en weet je wie daar gezellig bij aanwezig waren. Wesley Sneijder, maar ook haar eigen Wesley was aanwezig. Hij draagt het oranje vest op de foto. Zoals we dus al zeiden, die zijn nog honderd procent samen”, schrijft het kanaal op Instagram.

Zelf houdt Emma het ook niet geheim dat ze weer samen is met Wesley. Op TikTok deelde ze een video van haar nieuwe single. In de video schrijft ze “Wanneer hij tijdens je date alleen maar over voetbal praat.” In de comments denken veel mensen dat de TikTok over Wesley gaat. Zullen de twee in het geheim nog samen zijn, denk je?

@emmaheesters 🥴 #hjb #newmusic ♬ Hou Je B** (Feat. Maks) – Emma Heesters

Emma Heesters en Wesley Hoedt
Bron: @juicechannel_