De muziekcarrière van Emma Heesters gaat als een tierelier. In Nederland is ze uiteraard bekend en ook in België begint ze een favoriet te worden. De zangeres deelt dan ook gigantisch nieuws met haar buitenlandse volgers.

Emma Heesters India
Bron: @emmaheesters

Carrière

Emma Heesters: wie kent haar niet? De zangeres maakte in Nederland een debuut door haar deelname aan de Beste Zangers. Als achtjarige mocht ze zichzelf winnares noemen van het Kinderen voor Kinderen Songfestival, dit deed ze met het nummer 100 kleine feestjes. Zo schattig! Op haar achttiende stortte Emma zich op het plaatsten van covers op haar Youtube-kanaal en met succes werd zij internationaal bekend.

Internationaal

Dat de muziek carrière van Emma goed gaat, dat is wel duidelijk. Want haar stem hangt niet alleen de hele dag in ons hoofd, maar ook in die van niet-Nederlanders. Gek genoeg is Emma in eerst instantie bekender in het buitenland dan in Nederland. Door haar Youtube-kanaal waarop zij Engelse hits covert, maakt ze haar fanbase met de dag groter. Het gaat zo ontzettend goed dat ze geweldig nieuws heeft om te delen.

“Voor mijn fans uit India”, begint Emma te vertellen in een Instagram Story. “Ik heb een hele special mededeling, kunnen jullie raden wat het is?” Fans reageren als een tierelier, iemand reageert zelfs of de zangeres voor de tweede keer zwanger. “Dat is snel geëscaleerd”, grapt ze dan ook. Maar verder hadden ze het allemaal goed: Emma Heesters komt in India zingen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Heesters (@emmaheesters)

Emma zingt dus niet alleen in het Nederlands en Engels, op haar Instagram- en YouTube-kanaal staan een heleboel Indiase covers. Het overgrote deel van haar fans komt hierdoor ook uit India. Het is dan ook geweldig nieuws voor de zangeres, maar ook voor haar fans dat ze daar mag optreden.