Het is inmiddels al jaren geleden, maar we kunnen ons nog goed herinneren dat we dag in dag uit naar Pretty Little Liars keken. De zoektocht naar wie ‘A’ precies was, hield ons serieus dagelijks bezig. Inmiddels is de serie al een tijdje afgelopen en komt HBO Max met een gloednieuwe reboot. En eh… aan de trailer te zien is de serie te vergelijken met een horrorfilm. 

Pretty Little Liars

Jarenlang leek het alsof iedereen in de ban was van Pretty Little Liars. Nadat de reeks afgelopen was, besloten seriemakers dan ook een spin-off te maken. Pretty Little Liars: The Perfectionist werd gemaakt, maar kreeg vanwege het tegenvallende succes niet eens een tweede seizoen. 

Toch komt er nog een reboot van de serie, namelijk Pretty Little Liars: Original Sin. Enne, het lijkt erop dat de seriemakers het dit keer over een andere boeg gooien. Aan de trailer te zien lijkt de serie namelijk heel wat horror-scènes te bevatten. 

Doodenge trailer

Na het zien van de trailer kunnen we één ding stellen: je moet deze serie niet vlak voor het slapen gaan kijken. HBO Max omschrijft de reboot namelijk als volgt. “Twintig jaar geleden heeft een reeks tragische gebeurtenissen de plaats Millwood op z’n kop gezet. In het heden wordt een groep tienermeisjes – een hele nieuwe set Little Liars – gekweld door een onbekende vijand die hen laat bloeden voor een zonde die hun ouders twintig jaar geleden hebben begaan.”

Dit keer geen ‘A’ die roet in het eten van tienermeisjes gooit, maar een andere onbekende vijand. Klinkt eng, en aan de trailer te zien is het dat ook. Pretty Little Liars: Original Sin verschijnt op 28 juli op HBO Max. Wij gaan alvast een groepje vriendinnen optrommelen om dit te kijken. En dat kan jij misschien ook maar beter doen…

Lees ook: Deze nieuwe serie op Netflix lijkt mega veel op Pretty Little Liars