Heel spannend nieuws vanuit Enzo Knol en Myron Koops: de twee verwachten een kindje. Via Instagram maken de aanstaande ouders het leuke nieuws bekend met een romantisch kiekje voor de kerstboom.

enzo knol myron koops ouders
Bron: @myronkoops

Enzo Knol en Myron Koops worden ouders

Enzo Knol, wiens echte naam Enzo Erkelens is, heeft bijna 3 miljoen abonnees op zijn YouTube-kanaal. Hij maakt voornamelijk vlogs waarin hij zijn dagelijkse leven deelt met zijn fans. Hierdoor heeft hij een enorme fanbase opgebouwd en is hij uitgegroeid tot een van de meest populaire YouTubers in Nederland.

Myron Koops is al lange tijd de vriendin van Enzo en ze hebben samen al veel mooie momenten beleefd. Nu komt daar dus nog een nieuw hoofdstuk bij: het ouderschap! Op de foto die ze plaatsten, is duidelijk te zien dat Myron al een baby belly heeft. De tekst bij de foto maakt het plaatje compleet: “We hebben de afgelopen tijd een geheimpje bewaard! Wat zijn we blij en trots, wij worden papa & mama!”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Enzo Knol (@enzoknol)

Babybuikje op de foto

De babybuik van Myron begint al zichtbaar te worden, wat wijst op het feit dat ze al een tijdje in verwachting zijn. Wanneer de beauty precies uitgerekend is, weten we niet. Maar daar zal Enzo in zijn YouTube-video’s vast meer over vertellen, aangezien hij elke dag een update van zijn leven geeft. Liefhebbers van de vlogs en het koppel, kunnen via deze weg hoogstwaarschijnlijk het hele traject van de zwangerschap gaan volgen.

We wensen Enzo Knol en Myron Koops veel liefde, geluk en gezondheid toe tijdens deze spannende periode in hun leven. Enne, we zien de knappe babykiekjes wel voorbijkomen.