Davey en Shani zijn bekend van hun deelname aan Ex on the Beach:Double Dutch. Er is heel wat misgegaan in hun relatie, en dan blijkt nu weer het geval te zijn. Davey is eerder vreemdgegaan, maar je weet wat ze zeggen: once a cheater, always a cheater.

Bron: shanikevh

Exposed

Davey en Shani leerden elkaar kennen in Ex On The Beach: Double Dutch en hebben sindsdien een bewogen relatie met de nodige break-ups tussendoor. Maar we weten het inmiddels allemaal dat EOTB niet hét programma is waar je de ware liefde tegen zal komen. Het is geen datingprogramma, laten we het zo zeggen. Alles leek weer koek en ei, en vooral ‘stabiel’ te zijn tussen het koppel – vooral nadat Davey al eerder vreemd is gegaan – maar helaas is hij weer de mist in gegaan.

Op Instagram exposed Juicechannel dat Davey álweer vreemd is gegaan. Zij hebben gisteren gesprekken ontvangen tussen een dame en de reality-ster waarin duidelijk te zien is dat de twee een bedavontuurtje hebben gehad. Deze gesprekken zijn pas een maand oud.

Bron: juicechannel__
Bron: juicechannel__

Once a cheater always a cheater

Voor Shani is dit natuurlijk afschuwelijk nieuws, maar dit blijkt niet het enige vluggertje van Davey te zijn. Een andere vrouw reageert op de bovenstaande gesprekken. “Hahaha dit vroeg hij ook aan mij. Later kwam ik erachter dat het nog niet klaar was met zijn vriendin (zoals hij zei)  en een weekje of twee later waren ze op vakantie”, aldus de anonieme minnares.

Dra-ma

Shani is overduidelijk op de hoogte van wat er is gebeurd. Alle foto’s met Davey zijn verwijderd en de letter ‘D’ heeft ze inmiddels ook uit haar Insta-bio gehaald. Daveys account bestaat ondertussen ook niet meer. Beide partijen hebben nog niets laten weten, maar wij verwachten snel een terugkoppeling van Shani. We got you girl!