In de serie Lang Leve de Liefde worden twee singles aan elkaar gekoppeld. Ze brengen samen een aantal uur door in een villa waarin ze hopelijk de liefde met elkaar vinden. We hebben al vaker bekende mensen voorbij zien komen en dit keer was het weer zo ver. Een EOTB-deelnemer verscheen onlangs in het huis.

eotb-deelnemer verschijnt in lang leve de liefde
Bron: Ex On The Beach

Rinke van Hal

Als jij de aflevering hebt gezien is er een grote kans dat je Rinke van Hal ergens van kende. Hij heeft namelijk mee gedaan aan het Videoland-programma Ex On The Beach. Dit is al even geleden, want hij was namelijk vijf jaar geleden op de buis te zien. Tijdens het programma kwam hij als ex de zee uit voor Elodie. Hij gaf toen ter tijd aan dat hij niet voor de liefde kwam, maar voor de gezelligheid. “Elodie was gewoon een scharrel voor mij”, vertelde hij in het programma. Maarre, dat is nog niet alles. De realityster heeft namelijk ook in verschillende 18+ films geshined. Een echte bucketlist dingetje volgens hem. Of hij al deze verhalen gaat vertellen tijdens zijn verblijf in de Lang Leve de Liefde villa is nog maar de vraag.

Lang Leve de Liefde

Helaas heeft Rinke de liefde nog niet gevonden, want hij was onlangs te zien bij het programma Lang Leve de Liefde. De realityster is inmiddels 29 jaar oud en woont in Bilthoven. Hij is werkzaam op de markt waar hij kaas verkoopt. Hoewel hij voorheen dus nog niet succesvol was in de liefde heeft hij het opnieuw een kans gegeven. Dit keer aan de 22-jarige Romy. De twee singles raken met elkaar aan de praat en hebben het gezellig met elkaar. Er ontstaat een klik tussen Rinke en Romy. In de aflevering is te zien dat ze elkaar wel zien zitten, want ze kunnen zichzelf er niet van houden om lekker met elkaar te knuffelen. Echte quality-time dus. Enne, wie weet, bloeit dit tot iets moois uit.