Een arm gezin dat zijn leven ruilt met een rijkere familie, dat is waar het programma Steenrijk, Straatarm om draait. In de nieuwste aflevering van het programma zien we een bekende kop verschijnen. Er doet namelijk – ja echt – een deelnemer van Ex on the Beach mee.

ex on the beach deelnemer steenrijk, straatarm
Bron: Ex on the Beach

Steenrijk, Straatarm

In het SBS-programma Steenrijk, Straatarm ruilen twee gezinnen voor een week van leven. Zo kunnen de gezinnen die niet veel te besteden hebben, een weekje proeven van de luxe die de rijkere gezinnen dagelijks ervaren. In de aflevering van gisteravond zagen we precies zo’n verhaal, maar dit keer met een bekend gezicht. Niemand minder dan Nick op Heij, bekend van Ex on the Beach, dook namelijk in het programma op.

Samen met Zoë, zijn vriendin, ging Nick een weekje ruilen met Elise en haar kinderen Naoufel en Lina. Nick besteed zijn dagen onder de Griekse zon, maar moest van huis en haard ruilen met het gezinnetje uit Delft. En tja, dat is nogal een verschilletje. Voor de familie van Elise een buitenkans, want zij kan vanwege een opgebouwde schuld uit het verleden niet op vakantie gaan.

Nick op Heij

Gaat er even geen lichtje branden bij de naam Nick op Heij? We kennen deze realityster door zijn deelname aan Ex on the Beach. Hij kreeg tijdens, en vooral op na het programma, veel over zich heen. Zo vonden veel kijkers dat hij te stoer deed in het programma en dat hij Harry van het Kamp probeerde te imiteren.

Nick ging destijds viral op TikTok met een muziekvideo, maar inmiddels is hij een serieuze weg ingeslagen. Muziek is allang niet meer het enige waar hij zich mee bezighoudt. Nick zit namelijk ook midden in de cryptowereld en verkoopt nu ook cursussen online, iets waar hij (blijkbaar) bakken geld mee verdient. En dat is ook wel te zien, want het leventje van Nick ziet er in het programma onwijs prettig uit.

Nick, wij willen ook wel een weekje met je ruilen? Die Griekse zon kunnen we op dit moment namelijk wel gebruiken…