Diaz Pena Verlez kennen we van zijn deelname aan Ex on the Beach: Double Dutch. Ook was hij in de datingshow Celebs Go Dating te zien. De gespierde EOTB-ster heeft inmiddels een nieuwe vriendin aan de haak geslagen.

EOTB Diaz nieuwe vriendin
Bron: @diazpenaverlez

Nieuwe lover

Haileika, zo heet de nieuwe vriendin van Diaz. Ze is van Latijns-Amerikaanse afkomst en komt uit Gent. “Een paar jaar geleden had ik eventjes een partner, maar zij was niet de juiste. Nadien bleef ik bewust single, totdat ik op Haileika’s profiel botste op Instagram. Ze is ook van Gent en we wonen in vogelvlucht slechts tien minuten van elkaar, maar we kenden elkaar niet. Ik was onder de indruk van haar looks, en heb haar een berichtje gestuurd, waardoor we aan de praat raakten. Vanaf het eerste moment voelde ik een klik met haar. We hebben hetzelfde soort karakter, al is zij wel rustiger dan ik”, vertelde Diaz aan Het Laatste Nieuws.

Geen oordeel

Het was niet makkelijk voor Diaz om Haileika mee op date te nemen. “Ik vroeg meerdere keren om af te spreken, maar Haileika hield telkens de boot af. Ze is religieus opgevoed, en gaat iedere week naar de kerk. Pas na drie weken kon ik haar overtuigen om op date te gaan. Dat was héél gek. Het voelde voor ons beiden alsof we elkaar al een eeuwigheid kenden, al wist ze aanvankelijk niets van mijn realityverleden. Toen ze daarachter kwam, heeft ze me daar ook nooit raar voor aangekeken. Dat siert haar. Sommige mensen hebben snel hun oordeel klaar, maar zo zit Haileika niet in elkaar.”

Eerste date

Diaz wist niet van opgeven en bleef het proberen om Haileika mee op date te nemen. “Aan het einde van die eerste date was ik zodanig in de wolken dat ik haar gekust heb. Zij was in eerste instantie verrast, maar heeft me gelukkig geen mep verkocht. Sinds dat moment zijn we onafscheidelijk. Mijn vrienden en familie zijn superblij dat ik haar gevonden heb, en het klikt ook écht met hen. Haileika is al bij mijn ouders thuis geweest, en daar liet ze een goede indruk achter. Ze spreekt ook Spaans, wat een extra voordeel is in onze clan”, vertelde Diaz. We wensen deze twee tortelduifjes heel veel geluk in hun nieuwe relatie!