Eerder deze week schreven we al over EOTB-ster Imke: de dame had namelijk bekend gemaakt samen te zijn met haar nieuwe liefde Jermaine de Vulder. Dat Imke op een roze wolk zit, is wel duidelijk. De realityster vierde hun samenzijn met een wel heel intieme tattoo.

Hoewel het tussen Imke en Jermaine geen liefde op het eerste gezicht was, zijn de twee nu hotel de botel. En dit moet natuurlijk vereeuwigd worden met een gezamenlijke tattoo. Je kunt dus wel zeggen dat de ster veel vertrouwen heeft in de relatie.

Imke Roose

Voor degene die Imke nog niet kennen (hallo, waar heb je de afgelopen weken gezeten?) ze was de eerste ex die in Ex On The Beach: Double Dutch seizoen 7 uit het water kwam lopen. In het verleden is ze samen geweest met Keanu, maar de twee gingen niet goed uit elkaar. Imke is terug om wraak op hem te nemen. #bittersweet

Inner lip tattoo

Imke laat de initialen van Jermaine op een wel heel *bijzondere* plek tatoeëren, namelijk de binnenkant van haar lip. De letters ‘JDV’ zijn in spiegelbeeld te zien, nee, er staat dus geen ‘VOL’. Jermaine laat ook een tattoo zetten, een kroon, die Imke al heeft. De twee zijn nu dus officieel king & queen.

imke roose tattoo imke roose

Nu staan inner lip tattoo’s er natuurlijk om bekend dat ze snel slijten, en dus onderhoud nodig hebben. Mocht de relatie stuklopen, zal Imke in ieder geval snel van haar nieuwe tattoo af zijn.

Lees ook: Belangrijk! Zo verzorg jij het beste je nieuwe tattoo!