Ex On The Beach-sterren Olivia Talar en Dennis Roos: de twee hebben een lange knipperlichtrelatie gehad nadat ze elkaar in het programma ontmoetten, maar hier is (eindelijk) een einde aan gekomen. Het is nog maar net uit, maar Dennis heeft alweer een nieuwe lover en Olivia heeft het afgelopen weekend ook erg gezellig gehad. Vandaag haalde de blondine uit naar Dennis. Oh!

Olcivia Talar uithaal Dennis Roos uit elkaar
Bron: @olivia.talar en @dennisroosss

Dennis en Olivia

Dennis Roos en Olivia Talar: de twee deden twee jaar geleden mee met Ex On The Beach, en hoewel het in de villa ook niet heel soepel ging, gingen ze toch saampjes naar huis. De twee hebben al heel wat ups en downs gekend in hun relatie. Dennis zou namelijk meerdere keren de fout in zijn gegaan door contact te hebben gehad met andere dames. Niet zo netjes…

Volgens Reality FBI zouden Dennis en Olivia dit jaar meedoen aan het nieuwste seizoen van Temptation Island. Er zouden ‘meerdere aanwijzingen’ zijn geweest die daar op hintten. Helaas (of misschien beter zo) deden de twee tóch niet mee aan het programma. Het stel zou afgebeld zijn omdat ze niet door de psychologische tests waren gekomen. Experts achtten het niet verantwoordelijk om het duo mee te laten doen aan de emotioneel gezien loodzware relatietest.

Uiteindelijk is het alleen maar beter geweest, want Dennis en Olivia zijn alweer uit elkaar. Volgens geruchten zou Dennis alweer een nieuwe lover hebben en zou Olivia afgelopen weekend het heel gezellig hebben gehad met @joeyceti. Last van een heartbreak hebben ze dus niet, of juist wel… het is maar hoe je het bekijkt.

Bron: @juicechannel__

Uithaal naar Dennis

Olivia laat wel heel goed merken dat ze he-le-maal klaar is met die toxic relationships. Zo plaatst de blondine een opvallende quote op haar Instagram verhaal. “There’s no room for unsupportive friends, family or fake love in 2023“. Is dit nou een uithaal naar Dennis of niet? Wij denken van wel!

Bron: @olivia.talar