Het is inmiddels alweer een jaar geleden dat Sem, die we allemaal kennen van haar deelname aan Ex On The Beach, bekend maakte dat ze in love is. Sindsdien kunnen de twee niet meer zonder elkaar, en wonen ze ook alweer een tijdje samen. Op Instagram deelt Sem nu goed nieuws.

sem-de-connick

Ex On The Beach: Double Dutch

Sem deed mee aan Ex On The Beach, omdat ze nog steeds gevoelens had voor haar ex vriendje Dusty. Ze zouden samen zijn geweest, totdat Dusty ineens verdween om ook deel te nemen aan het realityprogramma. Eenmaal aangekomen in de villa had Dusty helemaal geen oog voor Sem, iets wat haar heel veel verdriet bracht. Maar gelukkig leerde ze toen ze terugkwam in Nederland haar huidige lover Jason kennen. En de liefde spat ervan af!

Verhuizen

Eerder heeft Sem problemen gehad met haar mentale gezondheid en is ze afgelopen juli nog betrokken geraakt bij een heftig auto-ongeluk. Heftig! Maar gelukkig deelt Sem nu ook weer eindelijk goed nieuws op Instagram. Ze gaat samen met Jason verhuizen. Trots deelt ze dat de aankomende 2 weken veel werk verricht moet worden in het nieuwe huis. “Morgen is de grote dag! Sleuteloverdracht en verhuis & klusdag 1. Zo zo zo excited!!!’, schrijft ze. Ze laat zelfs een snelle sneak peek zien van hoe het huis eruitziet. Wij wensen het stel veel geluk toe samen in hun nieuwe huis.