Aaaaaa Valentijn komt bijna om de hoek kijken. En First Dates is voor al onze singles met een speciale First Dates Valentijns special gekomen. Maar houd je vast…. er doet een Ex on the Beach deelnemer mee. Ook heb je haar voorbij kunnen zien komen in Temptation Island met haar toenmalige lover Damian. We hebben het natuurlijk over de prachtige Shirley.

Bron: jfk.men

Valentijn special

Op maandag 14 februari zendt de NPO een Valentijns special van First Dates uit. In deze originele uitzending van het datingprogramma gaan bekende Nederlanders op een blind date. Deze keer doet onder andere zangeres Imca Marina een poging om een nieuwe lover te vinden en zij gaat op date met Harry, een oude bekende van het programma. Ook de theatermaker Adelheid Roosen gaat een hapje eten in het First Dates-restaurant, en gaat op een date met Frans.

Shirley

Maar… wij zijn vooral nieuwsgierig naar de blind date van Shirley of ook wel Shirley Cramer. Ze deed eerder al mee aan Ex on the Beach: Double Dutch en aan Temptation Island VIPS met haar ex geliefde Damian. Ze doet nu weer een poging om de love of her life te vinden en wij hopen dat het lukt!

Wilt Shirley een badboy?

Shirley gaat dus inderdaad mee doen aan de nieuwe Valentijns special en doet nog een poging om de liefde van haar leven te vinden. In ex on the Beach eindigde ze met mooiboy Robin, maar dit liep jammer genoeg stuk. Ook deed ze mee aan Temptation Island met Damian als koppel maar gingen uit eindelijk ook uit elkaar. Ze heeft dus over het algemeen niet heel veel geluk gehad. Toch zijn wij wel benieuwd wat voor type ze dan zoekt en naar eigen zeggen zoekt ze een ‘een stoere bad boy met goede intenties’.

Wie weet of ze haar bad boy gaat vinden. EXCITED…

Lees ook: 7 redenen om aan first dates mee te doen