Babynews! We mogen weer een EOTB-baby verwelkomen. Dit keer is het aan Robin de Rouw de eer om vader te worden van zijn tweede kindje. Na zijn wilde tijd (tijdens zijn deelname aan EOTB in 2018) legt Robin zijn focus nu op zijn familie.

EOTB

EOTB 2018

Het kan zijn dat je een beetje bent vergeten wie Robin is. Het is ook al vier jaar geleden dat hij meedeed aan EOTB. Robin zijn deelname was niet vanaf het begin van het seizoen. Hij was geen OG. Hij dook op als ex van Genevieve. In de rest van het seizoen bracht Robin meer tijd door met Lee. Dit was alleen in de villa zo, want eenmaal thuis aangekomen was er geen sprake van een relatie tussen de twee.

Bron: @robinderouw

Gezinsuitbreiding

Na EOTB ontmoette Robin zijn geliefde Rowena Passon. Het is zo serieus tussen de twee dat ze inmiddels al twee dochters hebben. De tweede is net geboren en papa Robin is daar ontzettend trots op. “You make us complete”, schrijft Robin bij een foto van de pasgeboren baby. Isabel de Rouw is de naam van hun prachtige dochter. Kleine Isabel is geboren op 13-11-2022 laat Robin weten. En zo heeft Robin nu dus twee dochters waar hij voor de rest van zijn leven over mag waken. So cute