EOTB’s Djessy beviel aan het begin van het jaar van een prachtige dochter, Charlie Zara Regels. Na maanden deelt ze een foto van haar dochter van toen ze nog zes maanden was. Het valt Djessy op dat haar kindje ontzettend snel groeit.

EOTB's Djessy
Bron: @djessyx

EOTB

Djessy deed in seizoen vijf mee aan EOTB. Vanaf het moment dat ze de andere deelnemers leerden kennen, had Elias al zijn pijlen op de Spaanse Djessy gericht. De twee leken veel liefde voor elkaar te hebben, totdat Yasmin het strand op kwam lopen. Vanaf het moment dat Yasmin het strand op liep, ging het tussen Djessy en Elias bergafwaarts. Oei. Of dat per se erg was blijkt van niet, want de ex van Djessy, Jim die kwam ook het strand oplopen. Jim en Djessy zijn nog steeds samen en hebben nu ook een prachtige dochter.

Charlie Zara Regels

Jim kwam het strand opgelopen om zijn ex Djessy weer voor hem te winnen. En dat lukte want de twee zijn sindsdien nog altijd samen. How amazing. Precies negen maanden geleden beviel Djessy van haar dochter, Charlie Zara Regels. Djessy komt nu tot het besef dat de tijd heel snel gaat en dat haar kindje ontzettend snel groeit. Dat deelt ze in een post op Instagram.

Als caption schrijft ze: “Toen ze nog 6 maanden was. Nu ondertussen alweer 9. Vond het vóór Charlie altijd zo achterlijk dat ouders in maanden de leeftijd van hun kind beschreven, maar nu snap ik het. 😄 Er verandert veel in 1 maand tijd en ze groeien inderdaad super hard!”

Op de foto zie je de prachtige Djessy en haar mooie dochter. Baby’s groeien inderdaad snel. Nog een goede reden om extra hard van ze te genieten. Cute.