Neem je een kijkje op het Insta-account van Dusty Taconis, dan zie je meteen dat de EOTB-ster heel zijn arm vol heeft laten tatoeëren. Achter elke tattoo uit deze sleeve schuilt een bijzonder verhaal en daar vertelt Dusty in een nieuwe Insta-post uitgebreid over.

Dusty Taconis
Instagram: @dustytaconis

Veel meegemaakt

Behalve zijn deelname aan EOTB en de famous periode die erop volgde, heeft Dusty ook iets heel heftigs meegemaakt. Vorig jaar lag hij op het randje van de dood na een heftig scooterongeluk. De EOTB-ster lag in het ziekenhuis in coma en moest vervolgens een lang revalidatieproces aangaan.

Inmiddels gaat het weer goed met Dusty en heeft hij naar eigen zeggen een engeltje op zijn schouder gehad. Dit is dan ook de reden dat Dusty een engel in zijn sleeve heeft laten verwerken.

Vrouw met gezicht van clown

Via Instagram gaat Dusty verder met de uitleg over zijn sleeve. Op zijn arm spotten we een vrouw met het gezicht van een clown, een bijzondere tattoo met een eh… nog opvallender verhaal. “Een vrouw, omdat vrouwen altijd een grote rol hebben gespeeld in mijn leven en ik daar onbewust altijd mee bezig ben geweest”, begint hij. “De vrouw heeft het gezicht van een clown omdat ik er vaak achter ben gekomen dat vrouwen vaak niet eerlijk zijn.” Dusty stelt dat de waarheid voor hem ‘op nummer één staat’ en hij hierom ook het woord honesty erbij heeft laten zetten.

Nog meer verhalen

Behalve de bijzondere uitspraak over de tattoo van de vrouw, heeft Dusty nog meer achterliggende verhalen bij zijn sleeve. Zo heeft hij de woorden ‘La Vida Loca’ laten zetten. “Omdat ik altijd al een gek leven heb gehad”, schrijft hij. Daarnaast vertelt hij over de tattoo van het sterrenbeeld Maagd. “Omdat ik dus mijn hele leven al Maagd ben, wat natuurlijk ook wel bij me past”, deelt hij met een lachende emoji. Dusty en maagd zijn, dat is impossible na het zien van het vorige EOTB-seizoen.

Al met al is Dusty enorm blij met het werk wat hij op zijn arm heeft staan. En daarbij laat hij ook meteen weten dat het nog niet afgerond is. “Het eindresultaat is nog niet gepland, maar wordt vervolgt”, schrijft hij. Wij zijn benieuwd.