Imke van EOTB kreeg na haar deelname enorm veel op zich af. Ze vertelde kort nadat het seizoen afgelopen was, dat ze was geschrokken van alle aandacht. Imke was een van de deelnemers die het meeste haat ontving van kijkers. Twitter stroomde vol met spottende tweets over haar acties in de villa en over haar uiterlijk. Nu ziet Imke er naar eigen zeggen anders uit – en daar is ze hartstikke blij mee.

Bron: @imke_roose

Haat

Imke kreeg enorm veel haat na haar deelname, met name op twitter. “Door mijn lippen zou ik lijken op Donald Duck, mijn neus werd gigantisch genoemd en mijn wenkbrauwen afschuwelijk”, vertelt Imke 3 maanden geleden aan NPO3. Aan het begin deden deze reacties haar heel erg pijn. “Het voelt machteloos. Waarom wil je zo graag een ander pijn doen?”, vraagt Imke zich af. “Er is geen reden tot gesprek als iemand je op je uiterlijk pakt. Ik heb veel gehuild, maar op een gegeven moment dacht ik: fuck it, die mensen kennen mij helemaal niet,” vervolgt Imke.

Selflove

Imke plaatst op Instagram een foto van één jaar geleden. Met trots laat ze weten dat ze 17 kilo is aangekomen sinds de foto is genomen. Afgelopen jaar heeft Imke enorm veel aan haarzelf gewerkt, en het resultaat is amazing. Ze ziet er niet alleen goed uit, maar ook gaat het mentaal veel beter dan toen.

”Als ik kijk naar gelukkig zijn, haalde ik vroeger uit andere zaken m’n geluk. De dag van vandaag is dit meer en meer familie, vrienden en m’n job @beautybyrose”, zet ze in haar caption. ”Ik ben meer van mezelf gaan houden. Ik voel me niet eens slecht erdoor, 17 kilogram om extra van te houden”, sluit Imke haar caption af.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @imke_roose 

Het is prachtig om te zien dat ze iets heeft gevonden, wat ontzettend belangrijk is in een ieders leven: selflove. Als je van jezelf houdt kan niks of niemand je van je padje afhalen. Je weet wat ze zeggen: selflove is the best love.