Oud Ex on the Beach-deelneemster Lesley was ongetwijfeld één van de blikvangers uit de historie van de reality serie. Fans hopen haar ooit terug te zien keren in een ander programma, zoals Temptation Island. Zou ze dat zien zitten?

Bron: @lesley_verspille

Van Ex naar verleidster

Lesley was in Ex on the Beach zeker niet te missen. Met haar taboedoorbrekende en sensatie-opleverende gedrag zorgde ze niet alleen voor kritiek maar ook gelijk voor ontzettend veel vermaak bij de kijkers thuis. Want ja, als je zin hebt moet je het toch gewoon kunnen zeggen tegen heel Nederland? Fans zouden het ge-weldig vinden om haar eens terug te zien. In een Question- & Answersessie op Instagram vraagt een volger of ze aan Temptation Island zou mee doen.

“Het nieuwe concept van Temptation vind ik heel saai”, schrijft de reality-ster. “Het oude concept met die ordinaire verleiders, waarbij het vooral om lust draaide had me wel leuk geleken.” Kijkers hebben het ook door. In het nieuwe concept van Temptation Island gaat het nu vooral om “een connectie maken”, dan “iemand in bed proberen te krijgen”. Lesley mist een beetje dat laatste stukje. En wij stiekem ook. Maar goed, we zullen haar in ieder geval niet in Temptation Island tegenkomen. Een terugkeer in EOTB daarentegen klinkt wél als muziek in Lesley haar oren.

Bron: @lesley_verspille

Temptation Island

Temptation Island blijft uiteindelijk een ‘relatietest’, het is dus niet helemaal de bedoeling dat de deelnemers met een verleider in bed kruipen. Maar kijkers thuis willen natuurlijk sensa, en hoe krijg je dat? Door je partner de bedriegen! Ja, het is super fout. Het blijft toch onze dirty pleasure, ergens moeten we toch die sensatie vandaan halen?