In de nieuwste aflevering is er weer van alles en nog wat gebeurd. En dit keer ging het vooral om Lex. Eerder gooide hij de koffer van Rick het water in en later had hij nog een akkefietje met Bobbie. Maar wat blijkt, de ruzie tussen Lex en Rick is in scène gezet. Dat plannetje hebben ze samen bedacht…

Lex en Rick
Bron: @lexchristiann | @rickvanaanholt

Ruzies

We kunnen wel zeggen dat Lex de hoofdrol speelde in de laatste aflevering. Lex had de koffer van Rick het water ingegooid, omdat hij een bedavontuurtje had met zijn ex, Michelle. En daar bleef het niet bij. Samen moest Lex, met zijn twee exen naar het strand. De ex van Michelle, Bobbie, kwam daarna uit de zee lopen. Hoewel het leek dat de twee het goed met elkaar konden vinden, had Lex blijkbaar nog een appeltje met hem te schillen. Maarre, één van de twee ruzies, is blijkbaar in scène gezet.

Samen bedacht

Dylan en Michelle waren samen te gast in een interview met Fawry not Sawry bij RTL Boulevard. Tijdens het gesprek keken ze de beelden terug van de ruzie tussen Lex en Rick. Zelf gaf Fawry aan dat het leek alsof het in scène is gezet. Enne, dat blijkt ook zo te zijn. “Ze zaten op het balkon met z’n tweeën en hij zei: ‘Ja, ik moet wel mijn belangrijke spullen eruit halen'”, vertelt Michelle.

Waarschijnlijk wilde Lex op deze manier iets meer schermtijd hebben. En dat is ‘m zeker gelukt, maar de kijkers zijn helaas niet zo blij met zijn acties in de laatste aflevering. Als Fawry vraagt ‘hoe nep deze mensen zijn’, zegt Dylan ook hardop: “Nep!”

@fawrynotsawryLex gooide de koffer van Bobby het water in maar dit hebben ze van te voren gewoon samen bedacht 🤣 Link in bio❤️♬ origineel geluid – Fawrynotsawry