Mascara, foundation, concealer en bronzer: het zijn voor veel vrouwen standaard onderdelen in hun ochtendroutine. Het lijkt wel normaal om never zonder make-up de deur uit te gaan, dus daar wil EOTB’s Sem graag iets aan doen. De realityster post een foto van zichzelf zonder make-up en kan rekenen op heel veel positieve reacties.

Foto zonder make-up

Sinds haar deelname aan Ex on the Beach: Double Dutch heeft Sem al meer dan 200 duizend volgers op Instagram. De realityster post regelmatig foto’s van zichzelf, maar krijgt hier niet altijd even positieve reacties op. Zo stelt Sem op Instagram dat ze regelmatig kritiek krijgt over haar make-up, de filters die ze gebruikt en haar cosmetische ingrepen. De realityster wordt ‘nep’ genoemd, maar daar is Sem niet van gediend.

Tijdens een boottripje besluit de beauty hierom een eerlijk kiekje van zichzelf te delen. “Nou, bij deze een foto zonder make-up en een filter. Meer naturel kan je het niet krijgen”, legt ze uit bij de foto.

Complimenten stromen binnen

Het moge duidelijk zijn dat de volgers van Sem enorm onder de indruk zijn van deze foto. “Allermooiste”, “Knapste”, “Je bent zo mooi”, “Je bent prachtig”, klinkt het in de reacties op Instagram. En daar zijn wij het helemaal mee eens. Sem ziet er stunning uit, of ze nu wel of geen make-up draagt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sem (@semdeconinck)