Esmee Ipema kennen we inmiddels van verschillende reality programma’s. Ze is heel erg actief op haar social media en ze houdt al haar Instagram-volgers op de hoogte van wat er afspeelt in haar leven. Aan het begin van deze week deelde de realityster een shocking verhaal op haar Instagram Stories.

esmee ipema borstoperatie
Bron: @esmee_ipema

Shocking onthulling

Aan het begin van deze week deelde Esmee een Instagram Story waarin ze in een wachtkamer van het ziekenhuis zat. “Oke guys, vandaag krijg ik dus een spuit in m’n borst…”, was de tekst die de realityster erbij had gezet. Zo’n Story wekt natuurlijk enorm veel vragen bij haar volgers op, het is dus ook logisch dat haar DM aan het volstromen was met vragen en mensen die zich zorgen maakte.

Esmee besloot om uitleg te geven over de zogeheten spuit die ze kreeg. “Ik heb eigenlijk al twee├źnhalf jaar heel veel pijn aan mijn rechterborst. Deze pijn is na mijn operatie gekomen. Er is iets niet helemaal goed gegaan. De pijn kan ik moeilijk beschrijven, maar ik kan dus al die tijd ook al geen BH meer dragen”, legt ze uit.

esmee ipema shocking verhaal borstoperatie
Bron: @esmee_ipema

Behandeling

Esmee ging ervan uit dat ze deze pijn altijd zou houden, maar gelukkig voor haar kwam ze een arts tegen die haar misschien wel van de pijn af kan gaan helpen. “Hij heeft tegen mij gezegd dat hij een soort van spuit in mijn borst gaat zetten, een soort verdoving, waardoor het dus zo kan zijn dat de pijn voorgoed wegblijft. Ik heb nu inmiddels al vier spuiten gehad, en gelukkig deed dit helemaal geen pijn”, vertelt Esmee aan haar volgers.

Ze heeft geen honderd procent zekerheid of de pijn ook echt zal verdwijnen, maar de hoop is er in ieder geval wel. Ze heeft haar volgers beloofd om hun op de hoogte te houden van het proces.