Waar we eerder vertelden dat een opgeruimde werkplek je stukken productiever maakt, zijn er toch een paar essentials die niet mogen ontbreken op je bureau. Ze nemen niet al te veel ruimte in beslag en zorgen ervoor dat je effectiever te werk zult gaan.

Magnetisch bord

Door dit bord boven je bureau te hangen, kun je er notities, foto’s en andere plaatjes op hangen die jou gedurende de dag inspireren. Het is tegelijkertijd ook een handige plek om al je papieren bij elkaar te bewaren in plaats van ze te laten rondslingeren op je bureau.

magneetbord-essentials-femfem
magnetischbord-essentials-femfem

Tijdschriftenrek

Misschien slingeren hier en daar tijdschriften, folders of kranten rond en wil je deze georganiseerd op een plek bewaren. Dan is een tijdschriftenrek de oplossing. Hier kun je ze allemaal makkelijk in bewaren.

femfem-magazines-essentials
tijdschriftenrek-femfem-essentials

Mok

Tussen al het werken door is het wel belangrijk dat je zo nu en dan de tijd neemt om wat te drinken. Met een mooie mok op je bureau zul je hier extra van genieten. En koffie is vaak je beste vriend op de vroege morgen.

roze-mok-essentials-femfem
essentials-mok-femfem

Notitieboekje

Natuurlijk heb je ook een notitieboekje nodig om al je aantekeningen, ideeën en taken in op te schrijven.

notitieboekje-essentials-femfem
notitie-femfem-essentials

Weekplanner

Wanneer je houdt van overzicht, maar dit af en toe even kwijt bent, is de weekplanner jouw redder in nood. Hier kun je per week opschrijven welke taken je per dag af wilt hebben en dit vervolgens boven je bureau hangen. Overzichtelijker kan haast niet.

femfem-weekplanner-essentials
femfem-weekplanner-essentials