Er zijn natuurlijk allerlei manieren om je seksleven net wat beter te maken, maar met de juiste voeding kom je al een heel eind. Zo blijkt dat bepaalde etenswaren je seksleven kunnen verbeteren en wij vertellen je welke dit zijn. Zet de volgende voedingsmiddelen dus maar gauw op je boodschappenlijstje.

Shot of a young couple sharing an intimate moment under the covers in bed

Avocado’s

Avocado’s zijn niet alleen gezond en lekker, maar ook goed voor je seksleven. Volgens Ricki Friedman, een bekende fitness en gezondheidsexpert, zorgen onverzadigde vetten in avocado’s ervoor dat het bloed op de juiste plaatsen stroomt. Al die gezonde vetten zijn dus ook nog eens goed voor je sociale leven. Een goede reden om die avocado’s gauw in te slaan.

Oesters

Naast avocado’s kun je voortaan ook maar beter oesters gaan eten. Friedman vertelt dat oesters de testosteronproductie bij mannen verhogen en de progesteron bij vrouwen verhogen. Het is een lustopwekkend middel.

Amandelen

Amandelen zitten niet alleen vol met eiwitten, maar bevatten ook antioxidanten die de bloedsomloop verbeteren. Daarnaast zorgen ze ervoor dat de bloedvaten ontspannen waar je rustig van wordt. Wanneer je minder gestrest en ontspannen bent, zal dit eerder tot seks leiden.

Pure chocolade

Pure chocolade kan leiden tot meer orgasmes. Het zorgt ervoor dat de bloedstroom naar je hersenen en je hart verhoogd wordt. Volgens Friedman bevat pure chocolade een organische verbinding die aangemaakt wordt als mensen verliefd zijn. Dus we hebben weer een goede reden om meer chocolade te eten.

Aardbeien

Volgens Friedman bevatten aardbeien zink en zink is essentieel voor een gezond seksleven, zowel voor mannen als vrouwen. Daarbij kunnen aardbeien testosteron bij mannen verhogen en helpen ze om meer sperma te produceren.

Watermeloen

Watermeloen is goed voor je huid, omdat het rijk is aan water. Daarbij verhoogt het je libido en worden erecties verbeterd. Dus je weet wat je te doen staat als je jouw seksleven een boost wilt geven: meer watermeloen eten.

Laughing couple having picnic in countryside

Naast eten kan dit drankje ook leiden tot een beter seksleven.