We zijn al een tijdje helemaal in de ban van de nieuwe Amerikaanse serie Euphoria. De serie, die het verhaal vertelt van middelbare scholieren in verschillende probleemsituatie, is onwijs populair en houdt de gemoederen bezig. Ben jij benieuwd op welk Euphoria personage jij lijkt volgens je sterrenbeeld? Lees dan snel verder!

Dit Euphoria personage ben jij volgens de sterrenbeelden

Uiteraard zijn ook de personages uit de geweldige serie Euphoria weer te koppelen aan de sterrenbeelden. Benieuwd op wie jij lijkt volgens jouw sterrenbeeld? Lees snel verder en kom erachter welk Euphoria personage jij bent!

Ram – Ashtray

Mocht jij een ram zijn, herken jij je vast in personage Ashtray. Jij gaat een tegenslag niet uit de weg en bent gebrand om de strijd aan te gaan. Tegelijk heeft een ram als Ashtray ook zijn zachte kanten. Zo kan hij ontzettend zorgzaam zijn, waardoor je je meteen een stuk veiliger voelt in zijn buurt.

Euphoria personage
Bron: Euphoria

Stier – Gia

Gia is overduidelijk stier. Ze zoekt zeker de grenzen op en heeft een felle persoonlijkheid. Toch weet ze wel waar de grenzen zijn en zal ze er niet overheen gaan. Ze is namelijk erg loyaal aan haar dierbaren!

Euphoria personage
Bron: Euphoria

Tweeling – Kat

Kat is een slimme tante en onwijs nieuwsgierig. Precies hoe tweelingen in elkaar zit! Haar persoonlijkheid is verder heel zacht. Ze is onwijs lief en soms een beetje eigenwijs.

Euphoria personage
Bron: Euphoria

Kreeft – Fezco

Kreeften als Fezco hebben een geweldige persoonlijkheid. Ze zijn lief en sympathiek voor alle mensen om hen heen! Dat zien we aan alles, want Fezco is een echte familieman.

Euphoria personage
Bron: Euphoria

Leeuw- McKay

McKay is niet voor niets een leeuw. Hij is zeker van zijn kunnen en gaat tot het gaatje om te bereiken wat hij zou willen bereiken. Niet voor niets exact eigenschappen van een leeuw! Hij komt misschien af en toe wat hard over, maar van binnen zit hij absoluut anders in elkaar.

Euphoria personage
Bron: Euphoria

Maagd – Rue

Rue is super slim, vriendelijk maar toch een beetje mysterieus. Ze treed niet altijd graag op de voorgrond en is er altijd voor de mensen die een verhaal kwijt willen.

Euphoria personage
Bron: Euphoria

Weegschaal – Jules

Jules is natuurlijk hopeloos op zoek naar zijn grote liefde. Geen wonder dat ze een weegschaal is! Ze is altijd bezig met de mensen om zich heen en geeft veel om vrienden en familie.

Euphoria personage
Bron: Euphoria

Schorpioen – Maddy

Maddy is uiteraard de schorpioen van het stel. Ze weet als geen ander hoe ze iemand om haar vinger moet vinden en is ze toch best sexy.

Euphoria personage
Bron: Euphoria

Boogschutter – Elliot

Elliot is, zoals een echte boogschutter, graag met anderen. Hij staat overigens ook open voor alle andere meningen van anderen en kan zich heel goed aanpassen. Toch mogen we hem niet onderschatten! Hij zoekt ook graag het avontuur op.

Euphoria personage
Bron: Euphoria

Steenbok – Nate

Nate is de wijze van de groep. Dit uit zich onder andere in ambitie, waar hij voor strijd tot het gaatje.

Euphoria personage
Bron: Euphoria

Waterman – Lexi

Lexi is een authentiek meisje en kiest niet voor de standaard opties. Verder is ze onwijs scherp en heeft ze alles door. Precies zoals een Waterman in elkaar zit.

Euphoria personage
Bron: Euphoria

Vissen – Cassie

Vissen zijn natuurlijk heel rustig, zacht, liefdevol en een tikkeltje spiritueel aangelegd. Geen wonder dat de dromerige Cassie een echte vis is.

Euphoria personage

Lees ook: Deze dames passen het beste bij Thomas (de Bachelor) volgens hun sterrenbeeld