Dé vrouw van de talkshows, Eva Jinek, heeft vandaag bekend gemaakt via Instagram zwanger te zijn van haar eerste kindje. Ze schrijft erbij dat ze stiekem al die tijd aan duopresentatie heeft gedaan, zonder dat iemand het wist. Maar dat verandert nu, want iedereen mag het weten.

eva-jinek-zwanger-femfem

Kinderwens

Voorheen gaf Eva Jinek aan een hekel te hebben aan de vraag of ze een kinderwens had. Ook liet ze in eerdere interviews weten geen kinderwens te hebben, maar dit voor de toekomst niet uit te sluiten. En de toekomst blijkt nu te zijn, want de journalist is zwanger van haar eerste kindje. Sinds 2016 heeft ze een relatie met producer Dexter van der Voorn, die ze leerde kennen tijdens de opnames van haar documentaires in Amerika. Wanneer het kindje wordt verwacht, is nog onbekend.

Stiekem al die tijd aan duopresentatie gedaan… #zwanger #jinekbaby

Een bericht gedeeld door Eva Jinek (@evajinekofficial) op

Eerdere hint

Eva Jinek stopte tijdelijk met haar talkshow, om het aan Jeroen Pauw over te laten. Wel liet ze onlangs weten via social media dat ze dit in juni weer zal gaan presenteren, wat betekent dat ze dan intussen een buikje moet hebben. Ook heeft ze ons eerder al een hint via Instagram gegeven. Zo schreef ze onder een post: “Klein doch intens geluk: en wat je niet ziet is dat het minicroissantje nog warm is! Miniatuurtjes kunnen mij in extase brengen, heb jij dat nu ook?”. Nu we dit nieuws weten, is het logisch dat deze post om een mini wondertje in haar buik ging. Wij zijn in ieder geval super blij voor Eva en Dexter!