Wil je weten hoe je het beste je doelen kunt nastreven en een succesvolle carrière opbouwt? Dan wil je dit evenement zeker niet missen. Goaldigger Sessions zal plaatsvinden op 7 mei en wij vertellen je wat je ervan kunt verwachten.

femfem-goaldigger-sessions-evenement

Goaldigger Sessions

The Goaldiggers club organiseert dit evenement omdat ze geloven dat jezelf omringen met like-minded vrouwen de sleutel naar succes is. Goaldigger Sessions zal plaatsvinden in het W hotel in hartje Amsterdam. Er zullen masterclasses, talks, een lunch een een netwerkborrel plaatsvinden. Op deze manier is het het mogelijk om met andere vrouwen tips, doelen, uitdagingen en successen te delen. Zo kun je elkaar een beetje supporten en dat vind The Goaldiggers club juist zo belangrijk. Verder zullen drie door TGC geselecteerde vrouwen hun kennis en leermomenten via een presentatie delen. Ook gaan ze met Eve Tomaszewski in gesprek over onderwerpen met betrekking tot carrière tijdens een paneldiscussie.

Je zult dus een hoop insider-tips krijgen en meer leren over het behalen van je doelen. Een ontzettend leerzaam en inspirerend evenement voor wie alles uit haar leven wil halen. Wil je hierbij zijn? Bestel dan hier je ticket en check het volledige programma.