Youtuber en influencer Jessie Maya is gespot met haar nieuwe lover. Enne, dit is een oude bekende. Het is namelijk de ex-vriend van collega Didi Shanna. Jessie postte onlangs een TikTok met haar nieuwe vlam. Je kunt het misschien wel raden, maar in de reacties ging het behoorlijk los.

jessie maya relatie ex vriend didi shanna
Bron: @jessie_maya_

Didi Shanna

Didi Shanna ken je wellicht beter onder de naam: ex-vriendin van… Ze heeft namelijk een lange tijd een relatie gehad met Bram Krikke. Mede door hem is Didi begonnen met social media. Ze maakt YouTube video’s, is actief op TikTok en deelt haar leven met haar volgers op Instagram. Na de break-up met Bram kreeg Didi al snel ene nieuwe relatie met ene Koen Schetters. Deze relatie was van korte duur, want hij was ook snel weer beëindigd.

Koen scheen weer contact te hebben met zijn ex-vriendin. Didi barstte van jaloezie en dit is ook niet onopgemerkt gebleven. De influencer heeft toentertijd een fles drank tegen het huis van de toenmalige vriendin van Koen aangegooid. Het blijkt dat dit niet de enige reden was waarom Koen het toen heeft uitgemaakt met Didi. De brunette had hem schijnbaar genoeg redenen gegeven om niet met haar verder te gaan. Didi accepteerde dit niet en heeft op verschillende manieren geprobeerd om Koen weer voor haar te winnen. Zonder succes, want hij is nu gespot met een andere influencer.

Jessie Maya

Koen lijkt de aandacht van Nederlandse influencers wel leuk te vinden. Hij heeft nu namelijk het hart veroverd van Jessie Maya. Een tijdje terug waren er al vermoedens rondom het kersverse koppel. RealityFBI had namelijk gezien dat Koen opvallende reacties plaatste onder de Instagramposts van Jessie. Enne, de geruchten bleken waar te zijn. Jessie heeft hun relatie TikTok-official gemaakt. Haar volgers barstten los onder de video die Jessie heeft geplaatst. Ze zijn met name heel positief en gunnen het de Youtuber.

@jessiemaya♬ original sound – mikey yongbi