Het is alweer een tijdje geleden dat we konden genieten van De Bachelorette. Sylvia Geersen heeft de ware liefde kunnen vinden en is tot de dag van vandaag steeds smoorverliefd op Joris. En andersom ook natuurlijk. Hoewel iedereen blij is voor de twee, wordt de ex van Sylvia er minder vrolijk van.

Sylvia Geersen
Bron: @sylviageersen

Ex Sylvia Geersen

Sylvia Geersen heeft voor de opnames van De Bachelorette geen makkelijke periode gehad. Het bleek dat haar ‘psycho ex’ nog steeds bezig was met haar. De ex van Sylvia is een Mexicaanse man en hij is niet altijd goed geweest voor haar. Hij kan niet accepteren dat Sylvia van hem wil scheiden en plaatst nog steeds foto’s van hen samen.

Deze drama is al zo’n vijf jaar aan de gang en hij zoekt na zolang nog steeds contact. “Ik heb het nooit legaal gemaakt in Nederland, dus alleen als ik in Mexico ben, ben ik getrouwd”, vertelde Sylvia. Ondanks de vervelende situatie gelooft ze nog steeds in de liefde. En gelukkig heeft ze die gevonden bij Joris.

Toekomstplannen

Sylvia Geersen en Joris zijn na de opnames van De Bachelorette nog steeds smoorverliefd op elkaar. Het stel heeft het ook vaker over toekomstplannen. Ze willen heel graag een gezinnetje starten en trouwen, maar helaas gaat dat laatste een beetje lastig. Sylvia is namelijk nog steeds getrouwd met haar ex-partner. Ze heeft het huwelijk nooit in Nederland laten inschrijven, maar wel in Mexico.

Tot de dag van vandaag wil haar ex de scheidingspapieren niet ondertekenen. “Ik wil dat echt goed afgehandeld hebben voordat ik met Joris trouw”, vertelde ze. Ze zit er zelfs aan te denken om naar Mexico te reizen om haar ex-partner te confronteren. “Desnoods vraag ik John van den Heuvel of hij me wil helpen. Het moet nu maar eens over zijn. Ik ben met Joris en met hem wil ik trouwen en kinderen krijgen.” We hopen dat Sylvia snel van deze situatie afkomt, zodat ze verder de toekomst kan bouwen met Joris.

Lees ook: Sylvia Geersen en Joris over samenwonen: ‘Hij woont er al half’