Na een tijdje single te zijn geweest is Tony Junior (31) er weer klaar voor: een nieuwe liefde. En nee, niet op zoek via een datingsite, maar gewoon all in gaan als de nieuwe Bachelor. Tony hoopt in het nieuwe seizoen zijn ware soulmate tegen te komen, een vrouw waar hij een toekomst mee kan hebben. Laten we het hopen, want helaas is dat met zijn vorige relaties een stuk minder goed gelukt..

Maan de Steenwinkel

Ofcourse de meest bekende: Maan de Steenwinkel (24). De laatste keer dat Tony iets over zijn liefdesleven losliet, was toen hij en Maan aankondigden uit elkaar te gaan. Eind 2020 kwam er een einde aan hun sprookje en ging het muzikale koppel als goede vrienden elk hun eigen weg na een relatie van bijna drie jaar.

“We kwamen er allebei achter: we houden heel veel van elkaar als mens, maar misschien is het beter om gewoon even uit elkaar te gaan, voordat het op een level komt dat het helemaal niet meer leuk is”, vertelde Tony destijds. De twee zijn goede vrienden en Maan reageerde dan ook erg positief op zijn deelname aan het programma.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st)

Dionne Slagter

Zo serieus als Tony met Maan was, zo los was hij met Dionne Slagter (30). Zij is in de online wereld bekend als OnneDi. In 2017 wilde Dionne destijds graag met Tony samenwerken voor een video, maar uit hun appcontact bleek al snel dat er meer gevoelens waren. “Paar dagen later afgesproken. Gezellig. Seks gehad. Super leuk. Gechilld. Maar ik gaf al aan voor we seks hadden – anders ben je weer zo’n lul – verwacht niet te veel van mij. Ik ben een projectiel dat hard door het leven gaat op dit moment.” Vertelde hij. Toen het wel heel serieus werd tussen die twee, besloot Tony om er een punt achter te zetten.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door OnneDi (@onnedi)

Kelly Spronk

Last but not least hebben we model Kelly Spronk (29). We kunnen haar kennen van het programma Models in Paris, waar ze destijds als 25-jarige aan mee deed. Kelly, onlangs moeder geworden van een zoontje, is nu happily in love met Youtuber en presentator Noah Zeeuw (27). Voordat Kelly het geluk vond met Noah heeft ze nog een tijd een relatie gehad met Kaj van der Voort (24) en daarvoor, rond 2015, dus nog met onze Tony.

Lees ook: Iets liefs doen voor een ander? Zó simpel kan het zijn!