Johnny Depp en zijn ex-vrouw Amber Heard zitten momenteel in een rechtszaak over meer dan $100 miljoen. Maar buiten Heard heeft Depp veel publiekelijke relaties gehad. Vandaag zetten we alle exen van Johnny Depp op een rijtje.

Lori Anne Allison

Johnny Depp was getrouwd met Lori Anne Allison van 1983 tot 1985. Allison was een make-up artist uit Los Angeles. Depp was 20 jaar toen de twee trouwden en Allison was toen de zus van de bass player van Johnny zijn band.

Sherilyn Fenn

Johnny en Sherilyn hebben gedatet in de 80s. De actrice is vooral bekend door haar rol in “Twin Peaks”. Fenn verscheen ook in Depp’s hit show “21 Jump Street” en er gingen zelfs geruchten rond dat de twee zouden gaan trouwen. Depp was Fenn haar eerste lover.

Jennifer Grey

Jennifer Grey schreef in haar 2022 memoir “Out Of The Corner” dat Johnny Depp haar ten huwelijk had gevraagd nadat ze twee weken aan het daten waren. Grey, die je kunt kennen uit de film “Dirty Dancing” omschreef haar relatie met Depp als “fucking bonfire” en zei dat ze vaak matchende outfits droegen. In haar dagboek schreef ze zelfs dat ze voor de eerste keer in haar leven verliefd was. Ze schreef het volgende over Depp: “He’s kind, funny, smart, moral, thoughtful, respectful.” Hun relatie strandde omdat het succes van Depp groeide. Depp werd meer gefrustreerd en een hartenbreker – mede door Hollywood. Uiteindelijk was het Grey die de relatie eindigde door een briefje achter te laten in Depp’s hotelkamer.

Winona Ryder

Depp en Ryder waren samen voor 4 jaar van 1989 tot 1993. Ze waren ook engaged voor een bepaalde tijd en Depp liet een tattoo met Ryder’s naam op zijn arm zetten: “Winona Forever”, zei de tattoo. Toen de bruiloft niet doorging veranderde hij de tattoo in “Wino Forever”.

Kate Moss

Kate Moss en Johnny Depp waren in een relatie van 1994 tot 1998. In de tijd haalte de twee wel eens de krant door hun enorme ruzies. Een keer heeft Depp zelfs zijn kamer verwoest in het Mark Hotel in New York.

Vanessa Paradis

Johhny Depp en de Franse zangeres en actrice Vanessa Paradis waren partners voor 14 jaar. Het stel ontmoette elkaar in Paris waar Depp was om de film “The Ninth Gate” op te nemen. In 1999 kregen de twee hun eerste dochtertje, Lily-Rose Depp, gevolgd door hun zoon Jack Depp in 2002. De twee zijn in 2013 uit elkaar gegaan.

Amber Heard

Johnny Depp en Amber Heard ontmoette elkaar tijdens “The Rum Diary” in 2009. Ze trouwden in 2015 en er waren maar 20 tot 25 mensen aanwezig. In 2016 heeft Heard een echtscheiding aangevraagd. Heard beweerde dat Depp haar fysiek ahd mishandeld tijdens hun relatie. In de jaren sinds hun scheiding zijn er door beide tallloze beschuldigingen van ontrouw, misbruik en geweld geuit – evenals aanhoudende rechtszaken.

Lees ook: Alle beroemde exen van Lewis Hamilton op een rijtje