Op de kalender tekenen we alvast een vette cirkel rond 2 september. Want jawel, het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson staat te trappelen om onze avondplanning weer over te nemen! Het programma heeft gelukkig een video losgelaten waarin de deelnemers van het komende seizoen te spotten zijn (yay!). Kriebels van nieuwsgierigheid? Geen zorgen, het was even puzzelen, maar wij hebben voor jou de deelnemers op een rij gezet!

Kandidaten Expeditie Robinson 2023

Expeditie Robinson 2023

Een maandje geleden liet RTL ons al watertanden met hints over wat we kunnen verwachten in het nieuwe seizoen. Het seizoen zet zijn startblokken klaar voor het eerste weekend van september. Helaas moeten we wel afscheid nemen van bekende gezichten. Het lijkt er namelijk op dat zowel Kaj Gorgels als Rick Brandsteder dit keer niet de expeditie-touwtjes in handen zullen hebben. Maak je echter geen zorgen, want met Nicolette Kluijver en Art Rooijakkers aan het roer, hebben we zeker niks te klagen.

Deelnemers 

Terwijl de programmamakers de expeditieleden goed geheim weten te houden, zijn er flink wat geruchten al de wereld in geholpen. Namen als Eva Simons tot Iris Enthoven zijn al gevallen.

Nu we bijna de seconden kunnen aftellen tot onze favoriete programma weer begint, hebben de programmamakers een kleine sneakpeek op Instagram gedropt. Als je jouw speurneus inzet en door het troebele water tuurt, zul je een glimp opvangen van bekende gezichten.

 

Zonder al te veel twijfel kunnen we een lijstje maken van wie er zal deelnemen aan Expeditie Robinson 2023:

Jaimie Vaes, Iris Enthoven, Chelsea Weimar, Guido Spek, Eva Simons, Mark Baanders, Hassan Slaby, Floris Gobel, Roberta Pagnier, Maxim Froger, Jochen Otten, Willem Voogd, Roosmarijn Wind, Irene vd Laar, Iris van Lunenburg, Radmilo Soda, Krista Arriens, Ilse Paulis, Armand Rosbak en Frits Wester.

Dus zet je schrap, want als je het ons vraagt, staat ons weer een heerlijk seizoen Expeditie Robinson te wachten. Dus pak die aftelkalenders maar tevoorschijn, want op 2 september weten we eindelijk wie er dit seizoen te zien zal zijn!