We hebben altijd een mening klaar liggen, ook al is het soms beter om die lekker voor onszelf te houden. Kijkers van Expeditie Robinson zijn Chatilla he-le-maal zat, en dat laten ze zeker merken. Via Twitter geven kijkers hun ongezouten mening over het expeditielid.

Bron: Expeditie Robinson

Expeditie Robinson

Chatilla van Grinsven is één van de deelnemers van Expeditie Robinson en aan haar topsportmentaliteit kun je wel stellen dat het een pittige tante is. De basketbalster heeft de afgelopen paar afleveringen een hoop vrouwen eruit gestemd. Na Susan Radder, Kirsten Westrik en Laura Vlasblom, moest Liza Sips gisteren ook het eiland verlaten. Chatilla wilde Liza nog even sparen, maar uiteindelijk stemde ze haar teamgenoot toch weg. “Ik ga je missen”, waren haar laatste woorden tegen Liza. Dat konden Expeditie Robinson kijkers niet hebben en brandden los op Twitter.

Twitter

“Ik krijg echt koppijn van Chatilla en haar attitude”, schrijft iemand. “Jeeezus wat is die Chatilla irritant”, schrijft een andere geïrriteerde kijker. Op Twitter schrijven kijkers zelfs dat Chatilla met het televisieprogramma ‘De Verraders’ had mee moeten doen. De fans van Chatilla nemen in rap tempo af. “Ik vond Chatilla altijd wel leuk. Tot vandaag…”, schrijft een teleurgestelde fan.

Al die haat naar Chatilla is uiteindelijk nergens voor nodig, de ene deelnemer is simpelweg fanatieker dan de ander. Dat is een deel van het spel: plannetjes bedenken hoe je er iemand keihard uit kunt gooien. Niks is persoonlijk bedoelt. En ja, we kunnen zoveel haten als we willen, maar Chatilla zorgt er toch voor dat steeds dichterbij de samensmelting komt. You go girl!