Voor de kijkers van het programma Expeditie Robinson is het dubbel feest: zo komt hun favoriete programma weer op de buis na een jaar (!) lang afwachten én zijn er dit seizoen niet één maar wel twee afleveringen per week! Dit maken presentatoren Nicolette Kluijver en Kaj Gorgels bekend. Haal de slingers maar uit de kast want dit beloofd een groot feest te worden.

expeditie robinson

Een nieuwe setting

Voor de mensen die Expeditie Robinson nog niet kennen (hallo, hebben jullie onder een steen geleefd?): het programma gaat over een groep kandidaten die probeert te overleven op een onbewoond eiland. Zo moeten ze zelf voor hun eten zorgen door te gaan vissen of verzamelen en worden er opdrachten uitgevoerd om punten te verdienen door voor je team. Waar het programma voorheen altijd in de Filipijnen (Azië) werd opgenomen, speelt het zich nu af in het woeste Kroatië. Misschien hebben ze tijdens de opnames nog wel een glimp opgevangen van Bachelor Tony Junior: die had het met zijn verblijf heel wat beter voor elkaar.

De deelnemers

Maar dan de allerbelangrijkste vraag: wie zijn de deelnemers van het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson? We zijn zelf op onderzoek uitgegaan en zijn een paar geruchten op het spoor gekomen. Zo denken we oud-PowNed-verslaggever Dennis Schouten terug te zien in het programma nadat hij aankondigde vorig jaar al mee te doen. Dit geldt ook voor wereldkampioen kickboksen Nieky Holzken – hij droomde er al 20 jaar over om mee te doen aan het programma. En als kers op de taart is de laatste potentiële kandidaat Défano Holwijn: dit komt door zijn verdachte houding op YouTube – waar hij actief is. Zo plaats hij bijvoorbeeld al een tijdje geen nieuwe content meer. Zou zijn inspiratie op zijn of zou hij begonnen zijn aan een groot avontuur? Dat blijft nog even spannend.

We hoeven nog maar heel even geduld te hebben want het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson is te zien vanaf 29 augustus op RTL4.

 

Lees ook: Aardig zakcentje: dit verdient de winnaar van Expeditie Robinson