Expeditie Robinson-deelnemers Thijs Boermans en Niels Oosthoek zijn met hun eigen podcast gestart: zij zitten wekelijks een uurtje te keuvelen met een speciale gast, onder het genot van een borreltje en een versnapering. Yum!

Bron: @nielsoosthoek

De drie musketiers

Onze all-time favorite Expeditie-vriendengroep: Thijs, Niels en Iliass. De drie kandidaten hebben de eerste dagen samen in Team Paars gezeten, in die tijd hebben ze een hele sterke band opgebouwd. Wij kijkers vonden het dan ook verschrikkelijk toen ze met de hussel uit elkaar werden gehaald. Thijs en Iliass konden het avontuur nog wel samen voortzetten, maar Niels moest naar een ander team en kamp.

De band die de drie musketiers hebben opgebouwd, is ook dan ongelofelijk. Afgelopen maandag zagen we in een nieuwe aflevering dat Niels, tijdens de captains battle, Thijs heeft laten winnen. “Ik hou Thijs graag te vriend voor de lange termijn van dit spel”, vertelde hij. Gelukkig zijn de twee nog goed, want het duo is inmiddels begonnen met een eigen podcast. En je raadt het misschien al, hun eerste special guest is niemand anders dan hun maatje Iliass.

Borrelpraat

Nee, geen Roddelpraat maar Borrelpraat! Zo heet de gloednieuwe podcast van Thijs en Niels. Moet je drie keer raden waar ze op het idee zijn gekomen om een podcast te starten? Op het eiland, tijdens Expeditie Robinson! Het duo zal wekelijks iemand uitnodigen, onder het genot van wat alcohol én een borrelplankje zullen ze een uurtje lekker kletsen. Want er is uiteraard niks beters dan alcohol en wat bedorven kaas. Right?

Gisteren kwam de allereerste aflevering op Spotify met hun goede Expeditie-vriend Illiass, en dat viel goed in de smaak. Zoals verwacht praten ze over Expeditie, maar ook over Iliass zijn leven en zijn goede vriendschap met zanger en acteur Bilal Wahib. Benieuwd? Luister nu naar de allereerste aflevering!