Kijkers van Expeditie Robinson is vast niet ontgaan dat de handsome Thijs Boermans in het programma zit. De Spangas-acteur mag zich dit jaar een van de expeditieleden noemen en gaat een pittige tijd tegemoet. Dat Thijs er enorm goed uitziet weten we inmiddels, maar hoe zag de acteur er vroeger eigenlijk uit?

Expeditie Robinson

We hebben in het seizoen van Expeditie Robinson al flink wat afleveringen van Thijs kunnen genieten. De acteur heeft de samensmelting gehaald en is gedreven om het programma te winnen. Thijs is zelfs zó fanatiek dat kijkers het niet altijd eens zijn met zijn opmerkingen. Via Twitter wordt er zo nu en dan flink geklaagd over de “egoïstische opmerkingen” van de acteur.

We kunnen er veel van vinden, maar Thijs weet het iedere aflevering weer zover te schoppen dat hij door is naar de volgende ronde. Dus eh… Thijs, je bent lekker bezig.

Thijs Boermans

Thijs mag zichzelf een heuse BN’er noemen, aangezien hij de afgelopen jaren keihard aan de weg heeft getimmerd als acteur. Zo speelde hij in films en series als Spangas, Nachtwacht: Het duistere hart, Follow de SOA, Keizersvrouwen en Oogappels.

Thijs ziet er onwijs goed uit, dus we besloten een kijkje te nemen op zijn Insta-account. Want hoe zag de acteur er vroeger eigenlijk uit? We kwamen we een heel schattig kiekje van de jonge Thijs tegen, die te leuk is om niet te delen. How cute?