Riverdale-acteur KJ Apa heeft zijn weg naar het modellenwerk gevonden, en daar klagen we zeker niet over. Fans (en wij trouwens ook) zijn door het dolle heen bij het zien van de sexy beelden…

Lacoste

De Nieuw-Zeelandse acteur kennen we inmiddels allemaal. In de serie Riverdale speelt hij Archie Andrews, maar nu kunnen we hem ook herkennen als het nieuwe onderbroekenmodel van modehuis Lacoste. Ja, de knappe ginger staat in zijn onderbroek voor Lacoste.

Een paar weken terug deelde het modehuis een bericht: “We zijn blij om aan te kondigen dat KJ onze nieuwe ondergoedambassadeur is. Welkom bij de Lacoste family! Afgelopen week pronkte de 25-jarige acteur en zanger op Instagram met de nieuwe campagne. Naja, eerder zijn lichaam. Niet gek, want hij ziet er super goed uit.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lacoste (@lacoste)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lacoste (@lacoste)

Reacties

Naast de shoot heeft Lacoste ook een video gedeeld waarin we KJ Apa in zijn onderbroek zien rennen. Ja, rennen. In een trappenhuis. Volgers vonden het simpelweg geweldig. “Dit is zo gaaf. Goed gedaan! Jullie hebben mijn aandacht getrokken”, schrijft iemand onder de video. “We hebben een volledige film nodig van KJ die in zijn ondergoed rondrent. Alsjeblieft Lacoste”, grapt een andere volger.

Volgers hebben ook een ander iemand in de video opgemerkt: “Een ander model. Wie is dat op het balkon?” Dat blijkt de leuke David Underhill te zijn. Lacoste, blijf vooral doorgaan met die knappe mannen!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lacoste (@lacoste)