Niet bij iedereen gaat het aanbrengen van eyeliner soepel. Sommige zitten uren voor de spiegel om eyeliner aan te brengen, om vervolgens alsnog niet het gewenste resultaat te creëren. Voor de mensen die niet de losse pols van een make-up artist hebben, weten wij dé perfecte hack.

eyeliner hack
Bron: @haileybieber

Perfecte eyeliner

Niet iedereen lukt het om eyeliner aan te brengen zonder dat de wing krom of te lang is. Op TikTok staan er een heleboel hacks, maar de hack die wij nu hebben gevonden is een topper. Met deze hack kun je binnen drie sec je eyeliner aanbrengen. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is oogschaduw, plakband en je vinger.

Het leuke aan deze hack is dat je zo creatief kan zijn als je maar wil. Waarom per se voor zwart gaan als je ook andere kleurtjes kunt gebruiken? Doe lekker gek en kies voor roze. Wij zijn fan!

@daphsierra Makeup hacka getting wild, but actually worked✨ #eyeliner #eyelinertutorial #eyelinerhack #eyelinerhacks #eyeliner101 #makeup #makeuptutorial #makeupartist #makeuphacks #beautytok #beautytips #beautyhacks #hacks #makeuptips #fallguysmoments #learnontiktok #rutinadebelleza #aprendecontiktok #parati #fyp #foryoupage ♬ original sound – xxtristanxo