Fabiola Volkers heeft maandag het programma Echte Meisjes in de Jungle moeten verlaten omdat zij samen met Jill verloor van het blauwe team in de halve finale. Schijnbaar was ze nog niet klaar met de realityprogramma’s, want de blondine was gisteren te zien in de Valentijn VIPS-special van het programma First Dates. Tijdens deze date vertelt de realityster open en eerlijk welke cosmetische ingrepen ze allemaal heeft laten doen.

fabiola volkers cosmetische ingrepen
Bron: @fabiola.volkersofficial

Reality programma’s

Zoals bijna iedereen wel weet was Fabiola te zien in het afgelopen seizoen van het programma Echte Meisjes in de Jungle. Ze heeft het hier ver geschopt en moest pas afgelopen maandag de jungle verlaten. In de aflevering was te zien hoe Fabiola samen met haar teamgenoot Jill de strijd in de halve finale aanging tegen het blauwe team. Dit team bestond alleen nog maar uit Diva en Kelly. Helaas was het duo van het blauwe team te sterk en dus gingen zij er met de winst vandoor. Jill en Fabiola moesten na hun verlies de jungle verlaten.

Ze is nog maar net weg uit het ene reality programma en was nu alweer te zien in de ander. Fabiola verscheen gister namelijk op de buis tijdens de jaarlijkse Valentijn VIPS-special van First Dates. Fabiola heeft nog nooit een relatie gehad en ook is de blondine nog nooit eerder op een Valentijnsdate geweest. Ze ging tijdens het programma op date met Yoachim. Hij was van tevoren niet zo blij met zijn date. “Ik kwam binnen en ik dacht: kut, waar ben ik aan begonnen? En waarom zij?”, vertelt Yoachim aan de camera’s van First Dates. Gelukkig voor Fabiola ging haar date ondanks zijn vooroordeel wel open-minded in en hebben ze uiteindelijk een leuke en gezellige date gehad.

 Cosmetische ingrepen

Yoachim is niet op zijn mondje gevallen. Hij durft alles aan Fabiola te vragen en dat is te merken tijdens de date. Yoachim schaamt zich niet en vertelt tegen Fabiola waar hij haar van kent. “Jij zit op Only Fans en zo, toch?”, begint hij het gesprek. Aan de reactie van de realityster te zien schrikt ze van de vraag. Ze was bang dat ze met een fan op date was gegaan.

Toen het eten werd geserveerd begon Yoachim opnieuw over een pikant onderwerp. “Heb je eigenlijk veel aan jezelf laten doen? Op je voorgevel na?”, vroeg hij aan zijn date. De blondine corrigeert zijn vraag meteen. “Ik heb mijn voorgevel niet laten doen”, begint ze haar antwoord. Vervolgens vertelt ze aan haar date wat ze wel aan zichzelf heeft laten doen. “Ik heb mijn tanden laten doen. En mijn lippen een klein beetje. Voor de rest niks.”