Fabiola Volkers was een van de ‘Echte Meisjes’ die mee deed aan Echte Meisjes in de Jungle. Maarre, dat is zeker niet het enige programma waar Fabiola aan mee heeft gedaan. Ze heeft namelijk ook meegedaan aan Temptation Island en ze was pas ook nog te zien in een aflevering van First Dates. Ze heeft in die programma’s nooit de ware gevonden, maar nu lijkt het er toch op dat de realityster een lover heeft.

Fabiola Volkers nieuwe vriend
Bron: @fabiola.volkersofficial

Fabiola Volkers

Het eerste programma waar we Fabiola in hebben kunnen zien shinen was natuurlijk Temptation Island. Vanaf dat moment is ze eigenlijk ook niet meer weg te denken uit de media wereld. Ze heeft meerdere nummers uitgebracht waaronder ‘Alles Designer’ en ‘Instagram Soldaat’ en is tegenwoordig vooral als influencer te vinden op verschillende platforms.

Maar de blondine is in nog meer programma’s verschenen dan alleen Temptation Island. We hebben haar dit jaar nog kunnen zien in Echte Meisjes in de Jungle waar ze net voor de finale uit het programma lag. Daarna hebben we haar ook nog kunnen zien in First Dates valentijnseditie. Helaas heeft ze in al die programma’s nooit haar true love gevonden, maar blijkbaar had ze die programma’s ook helemaal niet nodig.

Nieuwe vriend

Fabiola deelde namelijk op Instagram een foto met een jongen. Enne, ze lijken het best gezellig te hebben met elkaar. RTL Boulevard was benieuwd of dit haar nieuwe lover is en vroegen het aan de realityster. En zoals we al dachten, het is inderdaad haar vriend. Fabiola vertelt helemaal gelukkig te zijn met deze jongen. “Ik ben heel blij met hem.”

Fabiola vertelt dat ze hem heeft leren kennen door Michella Kox. Maar het is nog niet zo lang geleden dat Michella het koppel bij elkaar gebracht heeft, ze zijn namelijk nog maar een “paar weken samen.” Hoe dat precies gegaan is en wie deze leuke jongen precies is, houdt Fabiola nog even voor zich. Wij zijn écht superbenieuwd, maar we zijn vooral heel erg blij voor Fabiola!

Bron: @Fabiola.volkersofficial