We kennen Fabiola Volkers allemaal, is het niet van het Temptation Island of hitjes als Alles Designer, dan ken je haar nu vast door het programma Echte Meisjes In De Jungle. Fabiola ging gister een avondje uit in Amsterdam. Enne, deze is voor haar niet fijn geëindigd. Het ziet er naar uit dat ze in het ziekenhuis is beland.

fabiola volkers ziekenhuis
Bron: @fabiola.volkersofficial

Opvallende stories

Fabiola bleek gisteravond een avondje uit te zijn geweest in Amsterdam. Helaas voor haar liep dit niet goed af. De realityster deelde op haar Instagram Story een foto van een ambulance broeder. Deze broeder was duidelijk bezig met zijn werkzaamheden.

fabiola volkers ziekenhuis
Bron: @fabiola.volkersofficial

Fabiola was in Amsterdam met collega Michella Kox met wie ze samen te zien is in de jungle. Zo is te zien aan de volgende Story die de blondine op haar Instagram heeft geplaatst. Op deze foto is duidelijk een ziekenhuis kamer te zien. Ook zie je nog half een bed waar Fabiola op ligt. Ze heeft een sticker voor haar hoofd geplakt, maar het is wel duidelijk dat zij het is. Ze ligt met allemaal slangen verbonden aan medische apperatuur, dat ziet er best heftig uit.

Gelukkig maakt Fabiola er zelf een grapje om. Bij de foto in haar Story zet de blondine namelijk de tekst: “Nou @michellakox was een leuk avondje Amsterdam. Ik heb ook altijd wat. Halen het gauw een keer in.”

fabiola volkers ziekenhuis avondje uit Amsterdam
Bron: @fabiola.volkersofficial

Allergische reactie

Gelukkig valt de schade allemaal mee en leek het erger dan dat het daadwerkelijk is. Ze plaatst nog een Story op haar Instagram waarin ze in het ziekenhuisbed ligt. Ze begint haar verhaal door middel van haar volgers te bedanken voor de lieve berichtjes die ze heeft gekregen. “Ik had een allergische reactie op mijn medicijnen waardoor ik benauwd was. Ik heb gelukkig nieuwe medicijnen van het ziekenhuis gekregen. Ik voel me beter, ben alleen nog een beetje opgezwollen”, aldus de blondine.

fabiola volkers ziekenhuis
Bron: @fabiola.volkersofficial