We kennen Fabrizio allemaal door zijn deelname aan Temptation Island in 2018 en daarna in 2022 als de Bachelor van België. We hebben hem vaak zijn uiterlijk zien veranderen, maar deze keer ging Fabrizio nog een stapje verder. Hij ondergaat een enorme transformatie die hij deelt op zijn Instagram.

Fabrizio transformatie tattoos weghalen
Bron: @fabrizio_tzinaridis

Vaker van uiterlijk veranderd

Fabrizio is wel vaker van uiterlijk veranderd. We hebben hem hiervoor namelijk kunnen zien met lange lokken, maar daar heeft hij uiteindelijk afscheid van genomen en gedoneerd aan het goede doel. Een paar maanden later wilde hij blijkbaar toch weer voor een andere look gaan en verfde hij zijn haren platinablond. We kunnen inmiddels dus wel de conclusie trekken dat hij er wel van houdt om zijn uiterlijk te veranderen.

Transformatie

Maar de transformatie die hij nu ondergaan is zullen veel mensen waarschijnlijk niet zien aankomen. Fabrizio staat namelijk bekend als een man met tatoeages over zijn hele lichaam. Maar nu deelt hij op zijn Instagram dat hij de tatoeages op zichtbare plekken weg laat laseren.

Hij had dit nieuws tot nu toe eerst nog geheim gehouden, maar wel met een reden: “Omdat ik geloof dat het een nieuw hoofdstuk in mijn leven markeert. En dat wilde ik wel op de juist manier delen.”

Waarom doet hij dit?

Veel mensen zullen zich afvragen waarom hij de keus heeft gemaakt om zijn tatoeages weg te laseren. Fabrizio legt dat precies uit in de caption van zijn Instagram post: “Voor mij was het nemen van zichtbare tatoeages een beslissing die ik jaren geleden nam, en ik vond het toen geweldig. Maar naarmate ik groeide en me ontwikkelde, zijn mijn prioriteiten en waarden veranderd. En sommige tatoeages vertegenwoordigen niet langer of hebben nooit vertegenwoordigd wie ik nu ben of was in de eerste plaats. Dus, dan is het beter dat ze gaan.”

Maar buiten dat heeft het ook nog een andere reden. Fabrizio heeft namelijk toekomst plannen die lastiger worden door de zichtbare tatoeages in bijvoorbeeld zijn nek en op zijn handen. “Alsook staat het deels mijn ambitie om te gaan acteren in de weg. En die droom is groter dan de pijn die gepaard gaat met het verwijderen van mijn tattoos.”

Mooie boodschap

Fabrizio deelt tot slot nog een mooie boodschap met zijn volgers: “Ik hoop dat mijn verhaal je inspireert om je eigen reis te omarmen en trouw te blijven aan wie je bent. Laten we onze unieke kwaliteiten vieren en ons niet door de maatschappij – of wie dan ook in dat geval – laten voorschrijven wie we moeten zijn”, en daar zijn wij het helemaal mee eens!