De geruchten gingen afgelopen week al rond. Zou Fabrizio Tzinaridis weer single zijn? Alle foto’s met of van zijn vriendin waren namelijk van Instagram gehaald. En ja hoor, afgelopen zondag werden deze geruchten bevestigd door de Belgische media. Girls watch out, want deze knappe man is weer vrijgezel.

fabrizio weer single
Bron: @fabrizio_tzinaridis

Sanne Pelgrims

Afgelopen september maakte de oud-Bachelor bekend op Instagram dat hij opnieuw op een roze wolk zat. Hij had de liefde gevonden met de Antwerpse Sanne Pelgrims. “Zij is de reden waarom ik naar mijn telefoon kijk en glimlach”, schreef Fabrizio toen ter tijd bij een foto met zijn vriendin op Instagram. Hij vertelde aan de media dat ze het enorm leuk hadden samen. “Ze is een geweldige toevoeging aan mijn leven”, aldus de oud-Bachelor. De twee lovebirds waren regelmatig samen te zien en verschenen zelfs met elkaar op de rode loper.

sanne pelgrims fabrizio lover

Geruchten

De afgelopen tijd waren fans al aan het speculeren over de relatie tussen Fabrizio en Sanne. Volgens hen zou het sowieso niet helemaal meer lekker lopen tussen de lovers en misschien zouden ze zelfs wel uit elkaar zijn. De volgers van het koppel dacht dit doordat er op Instagram niks meer over ze te vinden was. Al hun foto’s samen waren verwijderd. Dit is natuurlijk wel erg opvallend.

Lees ook: Fabrizio Tzinaridis begint aan een nieuw hoofdstuk in zijn leven.

Bevestigd

Afgelopen zondag worden deze geruchten bevestigd door de Belgische media. Fabrizio en Sanne zijn inderdaad uit elkaar gegaan. Dit laat de manager van de oud-Bachelor weten. “Op dit moment is de relatie inderdaad over. Ze hebben dat besloten omdat hun levens zich in andere fases bevinden”, vertelt hij aan de Belgische media. Helaas voor Fabrizio is dit opnieuw een klap in zijn liefdesleven. Het lijkt erop dat hij na zijn relatie met Pommeline niet meer is geslaagd in de liefde. Zijn Bachelor-avontuur liep ook niet zoals gehoopt en hier kreeg hij velen kritieken op. Fabrizio heeft hierna alleen nog maar kortere relaties gehad.

life of yvonne fabrizio is weer single
Bron: @lifeofyvonne