Het dolverliefde koppel Famke Louise en Denzel zijn al een tijd samen. Zo zijn de twee in verwachting van een zoontje, en zijn ze samen gaan wonen. Dat laatste ging niet helemaal volgens plan. In hun nieuwste realityserie Famke & Denzel: Een Nieuw Begin, is te zien dat ze nu al niet meer veilig in hun nieuwe huis zijn..

Famke Louise en Denzel

Famke Louise en Denzel zijn niet veilig in hun huis?

Het klinkt als een horrorverhaal; je niet veilig voelen in je eigen huis. Toch moesten Famke Louise en Denzel dit ervaren.

Home sweet home..

Famke en Denzel waren nog maar net verhuisd naar hun nieuwe plekje. De dozen waren net uitgepakt, en de kamer was net ingericht, toen de onrust begon. “We dachten: een nieuwe omgeving, nieuwe woning. We wilden echt een nieuwe start maken”, vertelt Denzel.

Lastiggevallen

Maar wat is er nou precies aan de hand? De twee worden regelmatig lastiggevallen door onbekende mensen. Het was zelfs zo erg dat ze een nacht in een hotel moesten doorbrengen, voor de veiligheid van zichzelf, en hun zoon op komst.

“Het is echt dramatisch”, vertelt Famke in de serie. “Er gebeurden dingen thuis die gewoon echt niet leuk zijn”, vult Denzel aan. “Mensen gooien vuurwerk, schoppen keihard tegen de deur, wanneer de auto van Denzel niet voor het huis staat. Ik voel me daar gewoon niet veilig, dus daarom hebben we besloten om in een hotel te slapen.”

Het stoort de twee zelfs zo erg dat ze al op zoek zijn naar een nieuwe woning. Hopelijk voelen de twee zich binnenkort weer helemaal veilig!

Lees ook: Famke Louise en Denzel hinten naar babynaam